14 gösterim
0 Takip et
0 Şikayetler
0 Haber
0 Blog
0 Kariyer İlanı
Türkiye Firmalar Rehberi ekibi profesyonel ekibiyle siz değerli müşterilerine vermeyi hedeflediği hizmetler için çizdiği yoldan ayrılmayarak kendisini daha da geliştirmiş ve bugün de Türkiye’nin sayılı firma rehberlerinden biri olmaya hak kazanmıştır.
Türkiye Firmalar Rehberi verdiği hizmette müşterisi adına düşünür ve müşterisinin gerçek ihtiyacını tespit ederek gerekli soruları, önerileri müşterilerine yöneltir ve müşterilerini yönlendirir.
Türkiye Firmalar Rehberi üstlendiği işlerle ilgili olarak; işlerin tüm safhalarında müşterisinin yanında olur ve müşterisini yazılı ve sözlü olarak bilgilendirir.
✓ Genç ve Dinamik Ekip
✓ Proje Odaklı Yaklaşım
✓ Uzun Sektör Deneyimi
✓ Kalite Odaklılık
✓ Güncel Teknolojiyi Takip
RESMİ FAALİYET KONUSU
İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, SEYHAN / ADANA Bölgesinde İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık) konularında hizmet vermektedir.
FİRMA İŞ KONUSU
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.
Yurt içinde ve yurt dışında finans, ekonomi, hukuki, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans, yatırım, proje ve sistem danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek.
Ürünlerin ruhsatlandırılması faaliyetleri.
Reklam ve eşantiyonların tasarlanması ve bastırılması, Web tasarım hizmetleri Şirket yukarıda belirtilen amacına erişebilmek için;
Danışmanlık
1- Konusu ile ilgili olarak özelleştirmede dahil olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel ihalelere katılabilir ve taahhütlerde bulunabilir.
2- Konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında mümessillikler alabilir ve ya mümessillikler verebilir.
3- Konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında fuarlara iştirak edebilir; sergi, konferans v.b. toplantılar tertipleyebilir.
4- Konusu ile ilgili olarak distribütörlük, acentelik ve bayilik ihdas edebilir.
5- Taşınır ve taşınmazları satın alabilir, inşa edebilir, kiraya verebilir, ipotek tahsis edebilir ve fes edebilir, menkul rehni alabilir veya verebilir, satış vaadi, rehin ve ipotekte dahil olmak üzere menkul ve gayrimenkulle ilgili olarak her çeşit ayni ve şahsi hakları ihdas edebilir, başkaları lehine bu hakları tesis edebilir, tapu kütüğüne ve ilgili sicillere şerh ve tescil ettirebilir, üçüncü kişiler için rehin, ticari işletme rehni ve ipotekte dahil olmak üzere bu nevi hakları tesis ve tecil ettirebilir, üçüncü kişilerden ipotek alabilir veya üçüncü kişilere ipotek devredebilir, şirket lehine tesis edilen ipotek ve rehinlerin fek edebilir, sahip bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri ipotek rehin ve ticari işletme rehnide dahil olmak üzere kendisi veya üçüncü kişiler adına her nam ve ne şekilde olursa olsun teminat olarak gösterebilir.
Her türlü mali, ticari, idari ve hukuki işlemi gerçekleştirebilir, ithalat ve ihracat yapabilir.
6- Lisans, imtiyaz, marka, patent, know-how, teknik bilgi, sair fikri ve sınai mülkiyet haklarının iktisap edebilir, tecil ettirebilir, satın alabilir, kullanabilir, kiralayabilir, devredebilir, lisans verebilir ve bunlara ilişkin sözleşmeler akdedebilir.
7- Mevcut veya ileride kurulacak yerli veya yabancı, gerçek veya tüzel kişilerle iş birliği yapabilir, bunlarla yeni şirket kurabilir veya teşebbüslere girişebilir, yerli ve yabancı şirket ve işletmeleri tamamen veya kısmen devralabilir, bu şirket veya işletmelerin sermayesine iştirak edebilir, şirketlere kurucu olarak katılabilir, aracılık faaliyetleri yapmamak kaydıyla şirketlerin hisselerini satın alabilir, sahibi olduğu hisseleri satabilir.
8- Poliçe, bono, çek, tahvil, varant, finansman bonosu ve benzeri kıymetli evrak borç senedi ve sair kabili devir belgeleri keşide, tanzim, kabul ve aracılık yapmamak kaydıyla ciro, imza ve ihraç edebilir.
9- Yürürlükteki mevzuata göre yabancı uyrukluları istihdam edebilir.
10- Aracılık yapmamak şartı ile şirket fonlarının değerlendirilmesi için her ürünü, hisse senedi ve tahvili alabilir ve bunları teminat olarak verebilir.
11- Yurtiçinde ve yurtdışında bulunan şirketleri devir, birleşme, nevi değiştirme ve tasfiye işlemlerini yapar ve şirketlere mali danışmanlık hizmeti verir.
12- Ticari, mali ve idari tüm alanlarda iş planlaması, iş geliştirme ve fizibilite yapabilir.
13- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apartman, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek, yurtiçinde ve yurtdışında her türlü inşaat taahhüdü işleri yapmak.
14- Her türlü ticareti, ithalat yapmak.
15- Otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının grayder, silindir ve benzeri ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma, yurtiçinde ve yurtdışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ticaretini yapmak.
16- Kitap, dergi, gazete, İnternet sitesi v.b. alanlarda yayıncılık yapmak.
Yukarıda gösterilen işler dışında, ileride şirket için faydalı görülecek başka işlere girişmek istenildiği takdirde ortaklar kurulunun alacağı kararlar çerçevesinde dilediği işleri yapabilecektir.
Reklamcılık
1- Her türlü Reklamcılık işlerini yapmak, ışıklı ve ışıksız, reklam panoları, totem panoları, saç tabelaları, serigrafi, afiş, bez afiş, resim grafik orijinal pantograf, her türlü etiketin yapmak bu işleri gerçekleştirmek için her nevi mamul maddeler ve malzemeleri yurt içinde ve yurt dışında toptan alım satımı, ithali, ihracı, pazarlama ve ticaretini yapmak ve yaptırmak.
2- İç ve dış mekanlarda dekorasyon işleri (madeni, ahşap möble vb..) yapmak, projelendirmek taahhütlerde bulunmak konusu ile ilgili malzemeleri yurt içinde ve yurt dışında, toptan satın almak, satmak, pazarlama ve ticaretini yapmak
Yazılım - Donanım
1- Şirket her türlü bilgisayar yazılımlarının üretimi ile sunum, animasyon, simülasyon gibi çoklu ortam ürünlerinin hazırlanması, toptan alım satımını ve pazarlamasını yapabilir,
2- Şirket her türlü ve her marka bilgisayar, bilgisayar yan donanımı, tüketim malzemeleri ve yedek parçalarının üretimi, toptan alım satımı, pazarlanması, ithal ve ihracını yapabilir ve bu amaçla işyeri açabilir,
3- Şirket, eğitim amaçlı her türlü yazılım ve donanım üretimini ithalatını ve ihracatını yapabilir, her türlü eğitim faaliyetlerinde bulunabilir ve dershaneler açabilir,
4- Şirket elektrik ve elektronik konularıyla ilgili her türlü malzemenin ve malın imalatını, ithalatını, ihracatını, alım ve satımını yapabilirler.
Bunlarla ilgili bakım onarım ve teknik destek faaliyetini yürütebilirler.
Bu konuda işyeri açabilir, ihalelere girebilir, müteahhitlik hizmetleri verebilir
5- Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayri menkulleri, menkul mallar, şirket konusu ile ilgili motorlu kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin alınması, satılması, kiraya verilmesi, kiraya alınması, gayri menkuller üzerinde aracılık yapmamak kaydı ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tecili, tasarruflarında bulunulması;
6- Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını, kefalet ve teminatları ile alacağı kredilerin teminatının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri, alacak ipotekleri, teminat ipotekleri, kefalet ipotekleri alınması, verilmesi, her türlü teminat ve kefaletlerin verilmesi, alınması, ticari işletme rehini akdedilmesi;
7- Şirketin konusu ile ilgili her türlü markaların, ihtira hakları ve beratlarının, ruhsatnamelerin, ustalık haklarının, ticaret unvanlarının, brövelerin alınması, satılması, kiraya alınması, kiraya verilmesi,
8- Gerek 6224 sayılı yabancı sermayeyi teşvik kanunu gerekse sonradan çıkarılan kanun hükmünde kararname, yönetmelik hükümlerine göre şirketin faaliyet konularına giren işleri yapan gerçek ve tüzel kişiler ile şirket teşkili ortak girişimlerde bulunulması mevcut ticari işletmelere iştirak edilmesi,
9- Şirket işleri için gereli taşıtları iktisap etmek, devretmek ve bunların üzerinde ayni ve şahsi tasarrufta bulunmak.