ET VE ET ÜRÜNLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / AVCILAR Bölgesinde Et ve kümes hayvanları etlerinden üretilen sosis, salam, sucuk, pastırma, kavurma et, konserve et, salamura et, jambon vb. tuzlanmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş ürünlerin imalatı (yemek olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: a. Hayvanlardan elde edilen et mamullerinin (Salam, sucuk, pastırma, sosis) üretimi, islenmesi, alımı, satımı, ithali veihracatını yapar. b. Et ve et mamullerinin üretimi ile ilgili entegre tesisler kurar. c. Her türlü ham ve orijinal hayvan bagırsagı ve suni bagırsak ürünlerinin yurt içi ve yurt dısından alınması, satılması, pazarlama, paketleme, depolama, dagıtım, ithalat ve ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili bayilikler almak, vermek, subeler açmak.