RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / BEŞİKTAŞ Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a)Her türlü kafe, restoran, büfe, yiyecek üretimi tesisi, kantin, bar, mağaza, dükkan kurmak, işletmek, yönetmek, kiralamak, satın almak, devralmak, b)Her türlü yiyecek ve içecek ve gıda hizmetleri ile ilgili ticari müessese veya ticari firması kurmak, işletmek, yönetmek, kiralamak, satın almak, devralmak, c)Turistik işletme kurmak, satın almak, satmak, kiralamak, devralmak işletmek, her türlü işletme ve organizasyon ile çalışmak, iş yapmak, turizm yatırımı yapmak, seminer, konferans kongre organize etmek, turizm ile ilgili her türlü girişim ve aracı ile işbirliği yapmak, birlikte çalışmak turizm ile ilgili her türlü kamu işlerini gerçekleştirmek, kamu kurumları ile çalışmak.