a- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek b- İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek c- Yurt içinde ve yurtdışında lokanta restoran işletmeciliği ,büfe ,pastane,gazino turistik tesisler,çay bahçesi işletmek,işlettirmek ve hizmetlerini yapmak. Şirket her türlü toptan ve perakende gıda ve ihtiyaç maddelerinin ticaretini plasiyer ve servis hizmetlerini yapabilir,yaptırabilir ç-Her türlü servis ve ikram hizmetlerini kendi yerinde yada yer kiralayıp ve başka yerlere kiralamak . e- -Restoran catering işletmeciliği ve işlenmiş tüketim maddelerini paketlenip satımı ,alımı ve pazarlamasını yapmak g- Şirket maksat ve konusu ile ilgili sahalarda üretilen ,tüketilen,kullanılan ham ve yarı mamul,esas yardımcı hurda ve artık maddeler müstahsar ve terkipler ,alet ,edavat,makine ,ana yardımcı vey an tesisler gibi maksat ve mevzusununun gerçekleşmesine yarayan bilcümle emtia madde ve kıymetlerle ilgili imalat,pazarlama,ihracat,ithalat,alım-satım ,ambalajlama,paketleme,depolama,üretici ve tüketci sahalarına ulaştırma ve sunma tanıtma dahili ve milletlerarası mümessilik ve distribütörlük yurtiçi ve yurtdışı tanıtma ihalelere iştirak gibi çeşitli sınai ve ticari faaliyetlerde bulunabilir. h- Şirket her türlü toptan ve perakende gıda ve ihtiyaç maddelerinin ticaretini plasiyer ve servis hizmetlerini yapabilir,yaptırabilir ı-. Gerekli izin ve belgeleri almak ile turizm seyahate ilişkin olarak yurtiçi ve yurtdışı firmalardan mümessillik ve acentelik almak,gerektiğinde vermek i- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak j- Mutfak zenginliklerimizi, yeme-içme ve sunma adabını bütün özellikleri ile ortaya çıkarmak, geliştirmek; yurt dışında ve yurt içinde mutfağımızın tanınmasını sağlamak; bu alanda eğitim yapmak ve eğitim yapan kuruluşlara yardımcı olmak ve bu konuda danışmanlık hizmetleri vermek yiyecek ve içeceğin insanın sağlıklı beslenmesindeki yerinin ve öneminin belirlenmesine bilimsel olarak katkıda bulunmak; yurt dışında ve yurt içinde yeme içme konuları ile ilgili gelişmeleri izlemek; bu tür çalışmaları özendirmek yaymak ve sevdirmek. k-Her türlü restoran ,cafe ,lokanta gibi gıda satışının yapabileceği tesisleri kurar,işletir ,kiralar kiraya veriri ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapa,konusu ile ilgili üretimler yapar . l- Şirket her türlü pastane ,çay bahçeleri açar ,kiralar ve kiraya verir ve işletmesini yapar. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.