AMAÇ VE KONU: Madde 3: Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a. Her türlü gıda maddelerinin alım satımı üretimini ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü lokanta büfe ve diğer yiyecek üzerine işyerleri açar kiraya verir. Yemek üretimi danışmanlığı hizmeti ve davet, kokteyl ve organizasyon hizmetleri (catering) yapar. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satısını üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak . Her türlü restoran, kafe, lokanta gibi gıda satısının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar , kiraya verir ve bunun gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Şirket tüm bu amaç ve gayelerine ulaşmak için yukarıda yazılı işletme konusu çerçevesi içerisinde kalmak koşulu ile bütün hakları iktisap ve borçlarını iltizam eder. Şöyle ki, a- Şirket amacı ile ilgili olarak ihracat ithalat ticaret taahhüt işleri ulusal ve ulusal arası mümesillik bayilik distribütörlük danışmanlık yapabilir. b- Faaliyet alanına giren işleri yapan gerçek ve tüzel kişilerle ortak girişimde bulunabilir. Mevcut işletmelerde ortaklık edebilir.