RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / KADIKÖY Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: ŞİRKETİN AMAÇ VE KONUSU ŞUNLARDIR : BAŞTA LOKANTA VE RESTORANT İŞLETMELERİNİ KURMAK VE İŞLETMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ İŞ VE İŞLEMLERİ YAPABİLİR. : A- Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil; imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) B-Un, nişasta, makarna, şehriye vb. ürünler ile hazır gıdaların (et/sebze suları, hazır çorbalar vb.) toptan ticareti (ekmek mayası, kuru maya vb. dahil) C- Narenciye toptan ticareti D- Diğer taze meyve sebze toptan ticareti (patates dahil) E- Kuru bakliyat ürünleri toptan ticareti (fasulye, mercimek, nohut, vb.) F- Et toptan ticareti (av hayvanları ve kümes hayvanları etleri hariç) G -Alkollü içeceklerin toptan ticareti H- Hazır yemek imalatı (vakumla paketlenmiş veya korunmuş olanlar) (lokanta ve catering hizmetleri hariç)