UÇARLAR PANO METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İKİTELLİ OSB MAH. ATATÜRK OTO SANAYİ SİT. SOK. NO:433 BAŞAKŞEHİR - BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 27.03.2025 07:21:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : UÇARLAR PANO METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 24 Şubat 2025 Pazartesi
  • Sermaye : 1000000,0 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - İKİTELLİ VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 8841670681
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1071130
  • Oda Sicil Numarası : 1571963
  • NACE Kodu : 271202
  • Mersis No : 0884167068100001
  • E-Tebligat Adresi : 25838-51181-39224
  • İşletme Adresi : İKİTELLİ OSB MAH. ATATÜRK OTO SANAYİ SİT. SOK. NO:433 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL TÜRKİYE
  • İlçe /İl : BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
ELEKTRİK EKİPMANLARI Meslek grubunda, BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL Bölgesinde Elektrik devrelerinin anahtarlanması, korunması ve elektriğin kontrol ve dağıtımına özgü cihazların parçalarının imalatı (kumanda panosu için tablo, konsol, kabin vb. diğer mesnetler dahil, elektrik düğmesi, fişi ve prizi hariç) konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
1- Elektrik devrelerinin anahtarlanması, korunması ve elektriğin kontrol ve dağıtımına özgü cihazların parçalarının imalatını yapmak,

2- Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak,

3- Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir.

4- Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek,

5- Her türlü tekstil terbiye makinelerinin ( Ram makinesi, kumaş hazırlama makinesi, ters çevirme makinesi, boyama makinesi, santrifüj makinesi, ıslak açma makinesi, kuru açma makinesi, sıkma makinesi, kesme, kurutma, sanfor makinesi) imalatı, bu makinelerin elektrik, elektronik ve pano imalatını, bu makinelerin tüm malzemelerinin ve aksamlarının imali, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak,

6- Her türlü elektrik panoları, pano mamulleri, aydınlatma armatürleri, tesisat kabloları ve benzer malzemelerin ticaretini yapmak,

7- Her türlü demir-çelik ürünleri;
Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak,

8- Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak,

9- Her nevi metallerden mamul ve yarı mamul madeni eşya ve malzemelerin imalatını yapmak,

10- Metal sanayinde kullanılan her çeşit malzeme makine ve yedek parçanın alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak,

11- Konusuna giren her türlü emtia, hammadde, yardımcı madde, malzeme ve eşyanın imalatını yapmak, fason imalatını yaptırmak ve yapmak,
Şirket yukarıda belirtilen amaç ve konularını gerçekleştirebilmek için;

1- Şirket faaliyet konusu ile ilgili gerçek ve tüzel kişilerle yurt içinde ve yurt dışında ortak şirket kurabilir veya aracılık yapmamak kaydıyla onların hisselerini, tahvillerini, diğer menkul kıymetlerini kısmen veya tamamen alabilir. Bunları satabilir, mübadele edebilir, rehin ve emin olarak gösterebilir.

2- Şirket amacına ulaşabilmek için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri veya ipotek ve irtifak gibi ayni hakları iktisap edebilir, bunları başkalarına devir ve ferağ edebilir, gayri menkuller üzerinde kendi borçlarını temin için ipotek, irtifak, intifa veya diğer ayni haklar tesis edilebilir, tesis edilmiş bu hakları terkin veya fek ettirebilir. Velhasıl her türlü gayri menkul ve ayni hakları iktisap edebilir, her türlü iltizam ve tasarruf işlemde bulunabilir.

3- Şirket, faaliyetleri için teşhir yerleri açar. Yurt içi ve yurt dışı fuar ve sergilere iştirak edebilir.

4- Şirket işleri için gerek gördüğü takdirde iştigal konusu ile ilgili olarak dilediği yerde, dilediği tesisleri kurar, kiralar, kiraya verir, bu tesislerle ilgili olarak gayri menkulleri iktisap edebilir, alım ve satımını yapabilir.

5- Şirket her türlü taşıtlar ile gayri menkulleri iktisap eder, kiralar, kiraya verir, satar ve gerektiğinde gayri menkullerle ilgili tapuya şerh verebilir ve bunlar üzerinde tasarrufta bulunabilir.

6- Şirket konusu ile ilgili olarak, yurt içi ve yurt dişi firmalarla marka, ihtira beratlı, ustalık ve diğer sınai mülkiyet haklar ini iktisap devir ve ferağ eder, lisans ve know-how anlaşmaları akdeder, imtiyaz alır ve bunları başkalarına devredebilir. Gerektiğinde yabancı personel istihdam edebilir.

7- Şirketin faaliyet alanları içerisinde yer alan gayeleri gerçekleştirebilmek için yurt içi ve yurt dışında ayni isim ve/veya farklı isimler altında temsilcilikler, şubeler ve bürolar açmak.

8- Şirketin faaliyetleri finanse için yerli ve yabancı bankalarla kurum ve kuruluşlardan her cins kredi ve teminat mektubu alabilir, taahhütler için rehin ve kefalet ve diğer teminatlar verebilir ve alabilir. Ancak şirket konusu ile ilgili olsun veya olmasın, gerçek veya tüzel üçüncü şahıslara, gerçek veya tüzel üçüncü şahısların mevcut borçlarına kefil olmaz, aval veremez, şirket gayri menkulleri üzerinde ipotek tesis edemez, menkul kıymet ve menkul malları rehin edemez, başka şekillerde dahi teminat olamaz ve gösteremez.

9- Şirket amacına ulaşmak için yabancı sermaye yasasından istifade eder, devlet tarafından öngörülen teşvik tedbirlerinden istifade edebilir.

10- Şirket konuları ile danışmanlıklarını yerine getirebilmek için gerekli olan araç ve gereçlerin, ihracat ve ithalata konu olacak her türlü ürünün ihracatını ve ithalatını yapabilir, toptan ve perakende ticaretini yapmak ve pazarlamasına aracılık edebilir.

11- Konusu ile ilgili her nev'i resmi ve özel ihalelere katılmak, bu ihaleleri almak, ihale konularım yapmak, yaptırmak devretmek, her türlü resmi ve özel inşaat taahhüt, tesisat isleri yapmak, yaptırmak

12- Şirket her türlü araştırma faaliyetini yapabilir, üçüncü şahıslara yaptırabilir, bunları düzenleyerek ve bu konularda projeler düzenleyebilir.

13- Şirket konusu ile ilgili transit ticaret yapabilir. Mümessillik ve temsilcilikler alabilir veya verebilir. Mağazalar zinciri kurabilir.

14- Konusuna giren hammadde, yarı mamul ve mamullerin değerlendirilmesi ile ilgili makine tesisi ve yedek parçaların alımı, satımı ihracatı ve ithalatını yapmak.

15- Tanıtım amacıyla her türlü promosyon ve eşantiyon ticareti yapmak, tanıtıma yönelik her türlü kitap dergi mecmua ve yayın hazırlamak ve bunların satışım ve pazarlamasını gerçekleştirmek.

16- Şirket her türlü eğitim- öğretim kültür faaliyetleri için materyal niteliği taşıyan kitap dergi broşür bülten film görüntülü ve sesli yayın kaset ve benzeri ürünleri alabilir satabilir. Gerektiğinde bu ürünleri tercüme ettirmek bastırmak yurt içi ve yurtdışında pazarlama ve satışını yapabilir.

17- Tanıtım amacıyla reklam ajansı almak, kurmak, işletmek ve bunlarla ilgilenerek yurt içinde ve yurt dışında temsilcilikler almak, anlaşmalar yapmak. Ayrıca bu konudaki her türlü ilan ve reklam, bez afiş ve ışıklı tabela, duvar billboardları hazırlamak, hazırlatmak ve üçüncü şahıslara devretmek.

18- Reklam acentesi, ilan bürosu, posta ile reklam, radyo ilanları, radyo reklamları, ilan sütunlarının hazırlanması, ilan metinlerinin yayımlanması, ilan malzemelerinin kiralanması ve satın alınması, her türlü ilancılık ve reklam faaliyetlerinde bulunmak.

19- Şirket konusu ile ilgili olarak yerli ve yabancı firma müesseselerin, fabrikaların, acente, bayilik ve mümessilliğini deruhte edebilir ve başkalarına bayilik, acentelik ve mümessillik verebilir, taahhüt ve komisyonculuk faaliyetlerinde bulunabilir, yerli ve yabancı hakiki hükmi şahıslarla faaliyetlerinin müştereken yapar ve ortaklıklarda bulunabilir.

20- Yukarıda belirtilen faaliyetlerden başka ileride şirket için faydalı ve gerekli görülecek alanlarda girişimlerde bulunmak ve bu maksatla şirketler kurmak, kurulmuş veya kurulacak şirketlere ortaklık yapabilir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
UÇARLAR PANO METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL