ET VE ET ÜRÜNLERİ Meslek grubunda, KAĞITHANE / İSTANBUL Bölgesinde Sığır, koyun, keçi vb. hayvanların kesimi ve kesim sırasındaki etin işlenmesi (mezbahacılık) (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş olarak saklanması dahil) konularında hizmet vermektedir. Şirketin amaç ve konusu başlıca aşağıdaki gibidir. 1. Et ve süt hayvancılığı, besiciliği ve bunların her türlü yan ürünlerinin değerlendirilmesi, bunlarla ilgili olarak mezbaha ve kombinalar kurulması, gövde et, paketlenmiş et, işlenmiş et, konserve et, şarküteri mamulleri ve benzeri mamullerin imali ile her türlü yan ürünlerin değerlendirilmesi, dondurulmuş, konserve edilmiş sebze ve meyve ürünleri, dondurulmuş, kurutulmuş hamur ürünleri, her türlü hazır yemekler, kanatlı et, tavuk eti, balık eti, kanatlı, tavuk, balık şarküterisi ve benzeri ürünleri imali ve her türlü yan ürünlerin değerlendirilmesi, 2. Buğday, mısır, arpa ve benzeri tahıl ve taneli sair tarım ürünlerini işleyecek tesisler kurup işletmek, 3. Bu tesislerde tüm tarım ürünlerini işleyerek un, irmik ve benzeri mamulleri ve bunların yan ürünlerini, benzeri gıda maddelerini, her türlü unlu mamulleri ve hazır yiyecekleri üretmek...ve ana sözleşmede yazılı olan diğer işler...