ET VE ET ÜRÜNLERİ Meslek grubunda, KARTAL / İSTANBUL Bölgesinde Sığır, koyun, keçi vb. hayvanların kesimi ve kesim sırasındaki etin işlenmesi (mezbahacılık) (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş olarak saklanması dahil) konularında hizmet vermektedir. 1- Hayvanlardan elde edilen et mamullerinin (Salam, sucuk, pastırma, sosis) üretimi,işlenmesi,alımı, satımı, ithali ve ihracatını yapar. 2- Et ve et mamullerinin üretimi ile ilgili entegre tesisler kurar. 3- Her türlü ham ve orijinal hayvan bağırsağı ve suni bağırsak ürünlerinin yurt içi ve yurt dışından alınması, satılması, pazarlama, paketleme, depolama, dağıtım, ithalat ve ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili bayilikler almak, vermek, şubeler açmak 4-Her türlü gıda maddeleri , yaş , kuru meyve ve sebzeler, kuruyemiş, değirmenlik ürünleri , süt, her cins peynir ve sütle, hayvani yağlar, konserve, reçel, salça, turşu her türlü içecek mamülleri, hububat, naranciye, baklagiller ve bilimum ziraat mahsülleri her türlü hayvansal ürünler ve sair gıda maddelerini ve bunlarla ilgili ilaç, gübre, tohumlarının imalatı, ihracı, ithali, toptan dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...