• Geri dön

  • 462 Görüntülenme

  • 121 Haber

  • 52 İşletme görüntülenme


“Kadıköy’de ‘Hayata Dönüyoruz”

Giyilebilir teknolojik ürünler pazarının küresel markası Amazfit ana sponsorluğu ve Kadıköy Belediyesi’nin iştiraki ile 12-13 Haziran 2021 tarihlerinde Caddebostan sahilinde gerçekleşecek ‘Amazfit Cadde 10k Koşusu ve Spor Festivali’ne kayıtlar başladı. 12 ve 13 Haziran boyunca sürecek etkinliğin ikinci gününde gerçekleşecek Amazfit Cadde 10k koşusuna katılım sağlamak için www.cadde10k.com adresinden kayıt olabilirsiniz.

“Hayata Dönüyoruz”
Akıllı saat, bileklik teknolojilerindeki uzmanlığıyla tanınan küresel akıllı saat markası Amazfit ana sponsorluğu ve Kadıköy Belediyesi’nin iştiraki ile 12-13 Haziran tarihlerinde Caddebostan sahilinde düzenlenecek “Amazfit Cadde 10k Koşusu ve Spor Festivali’nin kayıtları başladı. “Hayata Dönüyoruz” temasıyla gerçekleşecek olan etkinlik birbirinden renkli spor aktivitelerine ve maraton koşusuna ev sahipliği yapacak.

Yarış ve eğlence bir arada!
‘Hayata Dönüyoruz’ sloganı ile Caddebostan sahilde düzenlenecek ‘Amazfit Cadde 10k Koşusu ve Spor Festivali'nde birbirinden farklı spor dalları ve etkinlikler yer alacak. Kadıköy Belediyesi’nin desteği ile gerçekleşecek festivalin en önemli etkinliklerinden biri “Amazfit Cadde 10k Koşusu” olacak. Tüm gün boyu sürecek etkinlik; uzman spor eğitmenlerinin sahne dersleri, DJ performansları ve çeşitli sanatçıların canlı konserlerine de ev sahipliği yapacak.

Teknoloji ve spor buluşuyor
Akıllı saat ve bileklik teknolojilerindeki uzmanlığıyla tanınan küresel akıllı saat markası Amazfit ana sponsorluğu ile düzenlenecek ve kamu sağlığını korumak amacıyla tüm önlemlerin yetkili mercilerce alınarak pandemi koşullarına tam anlamıyla adapte edilen etkinliğe yaklaşık 5000 sporcunun katılması bekleniyor. Çipli takip sisteminin kullanılacağı yarış güzergahı araç trafiğine kapalı olacak. Koşu severler, Amazfit Cadde 10k Koşusu ve Spor Festivali’nde araçsız ve trafiksiz bir ortamda sporcu sağlığının korunmasına yönelik tüm tehlikelerden uzak bir ortam bulacaklar. 10 kilometre uzunluğundaki yarış Caddebostan sahil yolu olan Çetin Emeç Bulvarından başlayarak Bağdat Caddesi’nde devam edecek.

“Sporcuların faaliyetlerini ve spor deneyimlerini iyileştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Dünyanın önde gelen sosyal topluluk ve zorlu spor yarışları sahibi Spartan ile olan sponsorluk iş birliğini de duyuran Amazfit Türkiye Ülke Müdürü Murat Sungur, “Amazfit Türkiye olarak ülkemizde yaşayan profesyonel sporcuların ve spor severlerin spor faaliyetlerini ve spor deneyimlerini iyileştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’de de benzer projelerde yer alacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Hayatın her alanında kolaylık sağlayan ve değer yaratan teknolojileri Türk tüketicisiyle buluşturmak misyonuyla önemli çalışmalar yürütüyoruz. Sağlıklı yaşam için geliştirdiğimiz teknolojiler ile cihaz ve uygulamaların potansiyelinden yararlanarak ürettiğimiz giyilebilir teknolojiler sayesinde sayısız insanın sağlıklı yaşam kalitesini ve bilincini artıyoruz. Ayrıca şirket olarak, Spartan gibi dünyanın dört bir yanındaki kuruluşlar ve kurumlarla ortaklık kurarak, insanların sağlığını, yaşam kalitelerini korumak ve artırmak amacıyla geniş kapsamlı araştırmaların hayata geçirilmesinde de aktif bir rol oynuyoruz. Dijital sağlık yönetimi alanında lider bir marka olarak Türk tüketicisini de bu dönüşümün bir parçası yapmayı ve sağlıklı yaşam teknolojileri alanında en çok tercih ettiği marka olmayı hedefliyoruz.”

Amazfit Cadde 10k koşusuna katılım sağlamak için www.cadde10k.com adresinden kayıt olabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL