• Geri dön

  • 452 Görüntülenme

  • 13 Haber

  • 1.233 İşletme görüntülenme


Mikro Yazılım’ın Yedekleme Ürünü Mikro Drive ile Verileriniz Tamamen Güvende!

Mikro Yazılım’ın yeni ürünü Mikro Drive ile verilerinizi bulut ortamında kolayca yedekleyebilecek ve güvende iş yapmanın konforunu yaşayacaksınız. 

Kurumsal ve ticari yazılım sektörünün önde gelen köklü firmalarından Mikro Yazılım, yeni ürünü Mikro Drive ile şirketlerin verilerini bulut ortamında kolayca yedekleyerek kullanıcılara güvende iş yapmanın konforunu sağlıyor.

Mikro Drive, özellikle, Mikro Yazılım programlarını kullanan işletmelerin karşılaştıkları disk arızaları ve siber saldırılar gibi nedenlerden dolayı oluşan veri kayıplarının önüne geçmek üzere geliştirildi. Mikro Yazılım programları kullanan şirketler, Mikro Drive ile şirket verilerini otomatik olarak bulut ortamında kolayca yedekleyebilecek, yedeklerini görüntüleyebilecek, yedeklerini hızlı şekilde geri yükleyebilecek ve böylece güvende iş yapmanın konforunu yaşayacaklar.

Şirketler, Mikro Drive’ın özel DOSYA YEDEKLEME seçeneği sayesinde; Mikro Yazılım kullanıcısı olsalar da olmasalarda, elektronik ortamdaki dosyalarını otomatik olarak yedekleyebilme olanağına sahip olacaklar. Mikro Drive’da dosya yedeklendiğinde veri dosyasının boyutu ciddi oranda düşmekte ve ihtiyaç duyulan alan azalarak yedek dosyanın bulut ortamına yüklenmesi hızlanmaktadır.

Mikro Drive yedekleme işlemini planlanan zamanda yapabilir. Gün içerisinde önemli işlemlerin yapıldığı durumlarda yedekleme için planan zamana kadar beklemek yerine çok hızlı çalışan fark yedeği yöntemi ile işlemlerin yapıldığı zaman aralıkları için fark yedeği alınabilir. Yedekleme işlemleri arka planda yapıldığından bilgisayarın çalışmasına engel olmaz ve yavaşlatmaz.

Mikro Drive, veri dosyaları haricindeki pdf, xls, txt ve jpg uzantılı dosyalarda değişiklik olmadığı sürece tekrar tekrar dosyayı yedeklemez ve bu sayede de yedekleme alanı daha verimli bir şekilde kullanılmış olur. Güvenlik için, internete yüklenecek her dosya Mikro Drive ile önce şifrelenir sonra parçalara ayrılır.

Mikro Drive’ın Şaşırtan Özellikleri
Tüm verileri şifreler, saklar, yetkilendirir, yedekler ve organize eder.
Mikro Yazılım programları içerisindeki verileri otomatik olarak yedekler.
Mikro Yazılım programları içerisinde yedeklenen bilgileri görüntüleyebilir ve yedekleri geri yükleyebilir.
Mikro Yazılım programları içindeki pdf, txt, doc, xls ve jpg gibi dosyalarınızı otomatik yedekler.
Veri yedeklerine ve doküman dosyalarına istenilen her yerden (Web, iOS, Android) erişme olanağı sunar.
Mikro Drive içindeki dosyalar, e-posta ya da Whatsapp gibi uygulamalar üzerinden hızlı bir şekilde paylaşılabilir.
Mikro Drive otomatik bulut yedekleme sistemi verileri ve dosyaları en güvenilir şekilde saklar.

Bir Bakışta Mikro Drive
Herhangi bir virüs, sabit disk arızası gibi sebeplerden dolayı veri kaybı yaşayan işletmelerin yedekten dönerek kesintisiz çalışmasını sağlar.
Olası veri kayıpları sonrasında bilgilerin yeniden girilmesi için insan kaynağı maliyetini önler.
Klasik yöntemler ile alınan yedeklemelerdeki donanım maliyetlerinin önüne geçer.

Mikro Drive’ı Kimler Kullanabilir?
Mikro Yazılım programları içerisindeki firma verilerini ve firmalarına ait dosyaları yedeklemek isteyen tüm şirketler.
Yedekleme işlemlerini otomatik olarak belirlenen tarih ve saatte buluta alınmasını isteyen tüm şirketler.
Herhangi bir BT çalışanı olmayan, verilerinin yedekleri için bir kişiye bağımlı olmadan otomatik yapılmasını isteyen işletmeler.
Sadece ticari program verileri değil; önemli gördüğü tüm iş verileri ile birlikte toplu olarak yedek alıp tek platformdan yönetmek isteyen işletmeler.

Mikro Yazılım hakkında:
Dünden Bugüne Yerli Bir Yazılım Devinin Hikayesi

Türkiye’de yerli kurumsal yazılımların yeni yeni konuşulduğu bir dönemde; 1988 yılında kurulan Mikro Yazılım, o günden bu yana kurumsal ticari yazılım alanında ülkemizin köklü ve öncü şirketlerinden bir tanesi olmayı başardı. Bu alandaki en geniş ürün yelpazesine ve müşteri portföyüne sahip yazılım şirketlerinden biri olan Mikro Yazılım tarafından geliştirilen kapsamlı ve fonksiyonel yazılımlar, şirket varlıklarının en iyi şekilde yönetilmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Mikro Yazılım’da üretilen yazılımlar bugüne kadar; otomotivden dağıtıma, inşaattan üretim ve perakendeye kadar her sektördeki iş yapış biçimlerini önemli ölçüde değiştirmeyi başaran ürünler olarak ön plana çıktı.
Türkiye’nin her noktasında, müşterilerine kesintisiz destek veren Mikro Yazılım, ürün ve hizmetlerini Türkiye’de ve Türkiye sınırlarının ötesinde 105 bini aşkın işletmeyle buluşturmayı başarmıştır. Mikro Yazılım’ın bilgi birikimi, mühendislik çözümleri ve dinamik yapısı, müşteri odaklı yaklaşımı ile birleşerek, müşteri memnuniyetini önemli bir orana taşımıştır. Mikro Yazılım ürünleri, bugün Türkiye dışındaki pazarlarda; özellikle Türki Cumhuriyetleri ve Ortadoğu ülkelerinde kullanılmaktadır. www.mikro.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL