• Geri dön

  • 598 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 196 İşletme görüntülenme


İlkbahar ve Yazın En Sevilen Parçaları Komatsu’da

Temsa İş Makinaları, 15 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan “İlkbahar ve Yazın En Sevilen Parçaları Komatsu’da” temalı Komatsu markalı tüm iş makinelerine yönelik revizyon kampanyası başlattı. 

Temsa İş Makinaları’nın 36 yıldır distribütörlüğünü yürüttüğü Komatsu markası, gelecek yoğun dönem öncesinde makinelerini zorlu şartlar için hazırlamak ve bakımdan geçirmek isteyenlere, 15 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak, çok avantajlı fırsatlar sunduğu revizyon kampanyasını başlattı.

“İlkbahar ve Yazın En Sevilen Parçaları Komatsu’da” sloganıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında, Temsa İş Makinaları yetkili servis noktalarında gerçekleşen tüm komponent revizyonları için işçilikte %20, yedek parçada %15, alt takım yedek parçalarında %5 indirim uygulanıyor. Ayrıca kampanya kapsamında 20.000 TL ve üzeri harcama yapan müşteriler için sürpriz hediye fırsatları da bulunuyor.

Tüm yedek parça ve işçiliklerin 6 ay garantili olduğu kampanyada, bakımlar, sarf malzemeleri, banko yedek parça satışları ve revizyon gerektirmeyen tamiratlar kapsam dışında tutuluyor.

Temsa İş Makinaları hakkında
Temsa İş Makinaları, her biri kendi alanında dünyanın lider markası konumunda olan Komatsu, Volvo Trucks, Crown, Dieci ve Terex Finlay markalarının distribütörlüğünü yürütmektedir.
Temsa İş Makinaları; temsilciliğini yaptığı markaların satış ve satış sonrası servis hizmetlerinin yanı sıra kiralama hizmeti ve ikinci el satış ile yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Tüm bu hizmetler kamu yönetim birimlerinin yanı sıra inşaat, madencilik, mermer, lojistik, endüstri ve enerji gibi farklı sektörlerdeki müşterilere sunulmaktadır. İstanbul Merkez Ofisi, İstanbul ve Ankara Teknik Merkezleri, Adana Ataşman Üretim Merkezi, Hadımköy Teknik Servisi ve İstanbul Havalimanı Teknik Servisi ile tüm Türkiye’ye yayılmış 57 satış ve servis noktasında müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sağlayan Temsa İş Makinaları, faaliyet gösterdiği sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik geniş ürün yelpazesine sahiptir.
Temsa İş Makinaları, 2014 yılından bu yana Sabancı Topluluğu ile Japon Marubeni Gruplarının %51-%49 ortaklığında bir Türk-Japon ortaklığı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
Temsa İş Makinaları ve distribütörlüğünü yürüttüğü markalar hakkında her türlü detaylı bilgi için 0850 480 1 846 numaralı Müşteri İletişim Hattıyla ya da 0530 918 0 846 Whatsapp İletişim Hattıyla temasa geçebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL