• Geri dön

  • 149 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 100 İşletme görüntülenme


Pandemi ile birlikte hayatımızda hijyen ve temizliğin önemi artarken, yeni yılda sevdiklerinize benzersiz bir hediye sunmaya ne dersiniz? Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher, buharlı temizlik makineleri ve elektrik süpürgeleri ile hem kendiniz hem de sevdikleriniz için eşsiz bir hijyen ve temizliği bir arada sunuyor.

Temizlik ve hijyen hayatımızın bir parçası olmaya devam ederken, yeni yılda sevdiklerinizin sağlığını ne kadar önemsediğinizi Kärcher gerçek hijyen ve temizlik sunan ürünleri ile ifade edebilirsiniz. Kärcher’ın buharlı temizlik makineleri ve elektrik süpürgeleri bunun için yılbaşı öncesinde ideal bir hediye alternatifi olacak.

Buharlı Temizlik Makineleri ile hijyenik olduğu kadar ekonomik temizlik

Kimyasal malzemelerden uzak, dolayısıyla sağlıklı ve çevreye zarar vermeyen buharlı temizlik makineleri bu özellikleri nedeniyle çocuklu aileler, hamileler, astım hastaları ve evcil hayvan besleyenlerin de ilk tercihi haline geldi. Pandemi döneminde kış mevsiminin de gelmesiyle, yaşam alanlarında dezenfekte konusu eskisinden de önemli hale gelirken, Kärcher buharlı temizlik makineleri ile içiniz rahat edecek.

Elektrik Süpürgeleri de en büyük yardımcınız olacak

Kärcher, farklı modellerdeki çok amaçlı elektrikli süpürgeleri ise üstün performansı ve konforlu kullanımıyla tüm beklentilerinize mükemmel şekilde cevap veriyor. Kärcher’in çok amaçlı elektrikli süpürgeleri ıslak – kuru tüm kirlerin ortadan kaldırılmasında en büyük yardımcınız olacak.



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL