• Geri dön

  • 61 Görüntülenme

  • 4 Haber

  • 554 İşletme görüntülenme


Mücevher modası bu kış da renkli, ışıltılı ve göz alıcı. Açık sarı, sofistike mor, lacivert, yeşil ve pembe tonlar, altın ve pırlantayla buluşarak, günün her anı parlamak isteyen kadınların arzu nesnesi oluyor. Sezon trendlerini yansıtan tasarımlarıyla öne çıkan Atasay’ın renkleri özgürce çarpıştıran tasarımlarında çoklu, tamamlayıcı ve bangle bilezikler, dev halkla küpeler, chunky zincir kolyeler, oyunsu, heykelsi, üç boyutlu ve soyut formlar, farklı dokular, pave etkiler, monogramlar, yaprak formlu bitkisel yaklaşımlar, devlik hissinin hafifletilmiş formları, moda tutkunlarına sınırsız bir oyun alanı sunuyor.

Popülaritesi her geçen gün artan ve ‘kulak partisi’ olarak tanımlanan bir kulakta çoklu küpeler, orbit kulak manşetlerinin yıldızı parlamaya devam ediyor. Stil sahibi kadınların en son keşiflerinden biri olan sarı pırlantanın cazibesi de yükselişini sürdürüyor. Atasay, ‘Fancy Yellow Diamond’ koleksiyonuyla bu yeni trendi mücevher tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Atasay’ın ruha, zihine ve bedene iyi gelen taşlarıyla tasarladığı Aura Ayın taşı tasarımları her dönem en çok ilgi gören koleksiyonlar arasında yerini alıyor. Koleksiyonda her ayın burcu ve elenmentini simgeleyen taşlar yeniden yorumlanıyor. Bu koleksiyon ise sadece www.atasay.com ‘da satışa sunuluyor.

Başarılı oyuncu Hande Erçel ile ışıltılı bir iş birliğine imza atan ve “Herkes kendi tarzına göre takılır ama her yerde Atasay takılır” diyen Atasay’ın 2022 mücevher modasını yansıtan tasarımlarını incelemek için Atasay mağazaları veya www.atasay.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL