• Geri dön

  • 320 Görüntülenme

  • 5 Haber

  • 105 İşletme görüntülenme


Avşar Doğal Maden Suyu Brandworks İletişim ile el sıkıştı
Brandworks İletişim Danışmanlığı, “Sağlığın başkentinden tüm dünyaya” mottosuyla, maden suyunun yanı sıra gazoz ve meyve aromalı maden suyu çeşitleri de üreten Avşar Doğal Maden Suyu’nun kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi. 

Geleneksel lezzetin modern sunumunu tüketicisiyle buluşturan, geliştirdiği benzersiz ve inovatif ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken Avşar Doğal Maden Suyu, kurumsal iletişim, lider iletişimi, kriz iletişimi ve kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında hizmet almak üzere Brandworks İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.

Avşar Maden Suyu, Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde 10.000 m² kapalı alanda hizmet veren, saatte 50.000 şişe dolum yapabilen son teknolojik üretim parkuruyla ürünlerini 6’lı ve 24’lü ambalajlarda Türkiye’nin her yerine servis ediyor. Avşar Doğal Maden Suyu, aynı zamanda ürünlerini Kosova, Makedonya, Hollanda, Yunanistan, Irak, Suriye, Libya, Lübnan ve Filistin olmak üzere toplam 25 ülkeye ihraç ediyor.

Geliştirdikleri AR-GE çalışmalarıyla pazarda olmayan yeni lezzetler çıkarmaya devam eden Avşar Doğal Maden Suyu, ürün portföyü çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor. Yeşilçay & Lychee, Karpuz & Çilek, Karadut & Frenk Üzümü, Mango & Ananas, Kivi & Limon, Vişne ve daha birçok çeşidiyle yerel ve ulusal zincir marketlerde yer alıyor.

Brandworks İletişim ise ulusal ve uluslararası şirketlerin yer aldığı geniş ve itibarlı müşteri portföyüne, kurumsal ve pazarlama iletişimi alanında stratejik danışmanlık hizmeti sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL