• Geri dön

  • 340 Görüntülenme

  • 7 Haber

  • 565 İşletme görüntülenme


Eşsiz koruma için; Dinamik UPS
Yüzde 97 seviyelerinde yüksek verimlilik
Doğal soğutma özelliği
Kolay bakım rejimi
Daha az yer işgal etme
Uzun servis periyodu

İdeal UPS yüksek güvenilirlikli, verimli, her çeşit yük profiline, sistem konfigürasyonuna adapte olabilen özelliklere sahip olmalıdır. PILLER Dinamik UPS’ler ise diğer UPS sistemlerinden farklı olmasıyla göze çarpıyor. Motor-generatör bloğu ve şok (choke) bobininin uyumlu kombinasyonu sayesinde çok basit bir yapıda yüksek güvenilirliğe sahip kesintisiz enerji çözümü sunan Dinamik UPS, kullanıcısıyla yüksek güçte enerji çözümünü 25 yıl ömür beklentisiyle buluşturuyor.

Güç elektroniği alanında 40 yıla yakın tecrübeye sahip İnform, PILLER Dinamik UPS’leriyle kullanıcısına yüksek güçte enerji çözümünü 25 yıl ömür beklentisiyle sunuyor. PILLER Dinamik UPS hem normal hem de ağır koşullarda herhangi bir yük tipiyle oluşturulan tek bir sistemle kullanıcısına 40MW’a kadar besleme imkanı sağlıyor.

Dizel Destekli Dinamik UPS (UBTD+), Kinetik Enerji Depolu Dinamik UPS (UBT+ PB) ve Akü Yedeklemeli Dinamik UPS (UBT+ Battery) model çeşitliliği ile geniş bir perspektif sunan İnform, 150kVA ile 3000kVA arasında single cihaz güç skalasına sahip olan Dinamik UPS ile tüm kritik güç ihtiyacı olan her türlü prosese çözüm sunuyor. Öte yandan bütün PILLER Dinamik UPS sistemlerinin kalbi niteliğinde düşük bozunumlu (distorsiyonlu), yüksek hata ayıklama karakteristiklerine sahip üstün UNIBLOCK™ senkron motor-generatör bulunuyor.

Bir UPS’ten beklenen her şeyi tek bir üründe sunan Dinamik UPS, kullanıcısının sistemleri milyonlarca saat güvenilirlik alanı (yüksek MTBF), yüksek verimlilik (%97 seviyelerinde) ve yüksek performans ile buluşturarak sürdürülebilir bir dünyaya da katkı sağlıyor.

UNIBLOCK™ makine içinde motor ve generatör sargıları ortak statoru ve tek bir fırçasız rotoru paylaşıp çift sargılı kompakt bir yapı oluşturarak özel elektriksel karakteristikler sunar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL