• Geri dön

  • 404 Görüntülenme

  • 1 Haber

  • 1.472 İşletme görüntülenme


Minikler 23 Nisan’da Panço’nun vitrinlerini boyadı
Panço vitrinleri miniklerin el izleriyle kaplandı
“Hem kaliteli hem de sağlıklı üretim” misyonuyla hareket eden Panço, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen ve dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan’ı çok özel bir etkinlikle kutladı. İstinyepark mağazasının yanı sıra Türkiye genelindeki 120 mağazasında yaklaşık 12 bin miniğin el boyalarıyla vitrinlerini boyamasına imkan sağlayan Panço, miniklerin hayal güçlerinin yansıması olmanın mutluluğunu yaşadı.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Panço, çocukların gönlünü fethetti.

Miniklerin hayal dünyası Panço’yu renklendirdi
Geleceğimizin ışığı çocuklarımızın renkli dünyalarını dilediklerince yansıtmaları için Panço, 23 Nisan Salı günü İstinyepark mağazasının yanı sıra Türkiye genelindeki 120 mağazasında yaklaşık 12 bin miniğin vitrinlerini el boyalarıyla boyamalarına imkan sağladı. Minik ressamlar dünyanın ilk ve tek çocuk bayramında unutulmaz bir gün geçirirken çocukların vitrinlere bıraktıkları her izin farklı bir anlam taşıdığına inanan Panço, bu yolculukta çocuklara eşlik etmenin haklı gururunu yaşadı.

Panço’nun ilkbahar-yaz koleksiyonuna tam not
Öte yandan İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonunu da çocukların hayal güçlerini arkasına alarak tasarlayan Panço, yeni koleksiyonunda; ülkeleri, dilleri, kültürleri keşfederken doğal ve yıkamalı malzemeleri tercih etti. Farklı dünyaların hikayesini anlatan zengin bir gerçekliği yansıtan koleksiyon, 0-12 yaş aralığında hazırlandı. Panço tasarımcıları tarafından romantik, parlak ve simli lüks kumaşlarla zıtlıklar bir araya getirilerek hazırlanan koleksiyon, renkli çizgi ve puantiyeler ile birlikte saf ve masum görünümleri tamamladı. Panço’nun yeni koleksiyonu minikler ve ebeveynler tarafından da beğenildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL