• Geri dön

  • 444 Görüntülenme

  • 39 Haber

  • 341 İşletme görüntülenme


Sevgilerine, enerjilerine ve desteğine her zaman ihtiyaç duyduğumuz anneler için büyük gün yaklaşıyor. En saf sevginin temsili anneleri mutlu etmek için bir gün yetmez belki ama Anneler Günü’nü boş geçmek de olmaz. Dünyanın en büyük fotoğrafçılık ve görüntüleme cihazlarının üreticisi olan Fujifilm, Anneler Günü’ne özel sürpriz indirim ve hediye alternatifleriyle annelerinizi mutlu etmenize yardımcı oluyor.

Çalışmalarını dünya çapındaki tüm insanların yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olmak hedefiyle yürüten Fujifilm, Anneler Günü’nde de kullanıcılarını düşünüyor. Birlikte geçirilen güzel anların keyfini artırmak ve bu anları ölümsüzleştirmek için tasarladığı instax modelleriyle herkesin beğenisini kazanan Fujifilm, anneler için de mükemmel hediye alternatifleri oluşturmayı başarıyor. Fujifilm tasarımcıları tarafından son teknolojiyle geliştirilmiş instax ürünleri, bütçeye ve ihtiyaca göre farklılaşan modelleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Anneler Günü’ne özel olarak 02 - 08 Mayıs tarihleri arasında instax.com.tr adresinde geçerli tüm ürünlerde %10 indirim kampanyası ile kullanıcılarla buluşmayı bekleyen instax modelleri, annelerin yüzlerini güldürmeyi başaracak. İndirimli fiyatlar için instax’ın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hem küçük hem çok yönlü
Anneler Günü’ne özel indirimli fiyatlarla kullanıcılarla buluşacak instax serisinin en küçük ve en hafif ürünü instax Mini LiPlay, ikisi bir arada özelliğiyle hem çıktı alma hem de fotoğraf çekme imkanı sunuyor. LCD ekranı ve ses kayıt özelliğine sahip cihaz, akıllı telefondan aplikasyon aracılığıyla kontrol edilerek çekilen fotoğraflar üzerine eklenebilen 30 farklı çerçeve ve filtre seçeneğini kullanıcılarla buluşturuyor. Sahip olduğu mikrofon sayesinde 12 saniyelik ses kaydı alınmasına olanak sağlayarak, keyifli anları sadece görüntülemekle kalmıyor, onlara hayat da veriyor. Aynı zamanda bir fotoğraf yazıcısı işlevi gören instax mini Liplay, fotoğrafları 318 DPI kalitesinde basabiliyor. Blush Gold, Elegant Black, Stone White ve Dark Gray olmak üzere 4 farklı rengiyle piyasaya sunuluyor.

Analog makine hissi veren klasik tasarım
"Dünyayı nasıl gördüğünü göster" sloganıyla kullanıcıların beğenisine sunulan instax mini Evo, 10 lens efekti, "Monochrome" ve "Retro" dahil olmak üzere 10 dahili film efektini bir araya getiriyor. Bu sayede kullanıcılar 100 farklı çekim efekti yaratabiliyor. Klasik tasarımıyla, gövdesindeki gümüş kaplamasıyla şık bir görünüme sahip olan instax Mini Evo; çalışma sesi, baskı kolu, lens kadranı ve film kadranı gibi detaylarıyla kullanıcılarına anolog makine kullanıyor hissi veriyor. Daha yüksek baskı kalitesi için pozlama çözünürlüğü de önceki modellere kıyasla ikiye katlanan instax mini Evo, uygun tasarımı sayesinde çekim sırasında yatay ya da dikey olarak da kullanılabiliyor.

İkonik tarzda yüksek performans
Rahat taşımaya uygun dizaynı ve yüksek kaliteli gövdesiyle herkese hitap eden instax Mini 40, otomatik pozlama ve kolay selfie moduyla fotoğraf çekmenin ve paylaşmanın zevkini artırıyor. Otomatik pozlama işlevi sayesinde ortam ışığı seviyesini otomatik olarak ayarlayabilen instax Mini 40, deklanşörün hızı ile flaş çıktısını manzaraya göre optimize edebiliyor. Lensin dışarı çekilmesiyle aktifleştirilebilen kolay selfie modu ise yakın plan ve özçekim performansını artırıyor. instax Mini 40, yüksek kaliteli parlak siyah dokusu ve gümüş detaylara sahip görünümü ile Fujifilm kameralarının, ikonik tarzlarıyla da uyumlu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL