• Geri dön

  • 117 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 100 İşletme görüntülenme


Babalar Günü’nde hayatınızın en önemli kahramanını mutluluktan havalara uçurmaya var mısınız? Bahçe meraklısı babalarınız için Kärcher, bir çok hediye alternatifi sunuyor.

Babalar Günü’nde babasını alışılmışın dışında bir hediye ile mutlu etmek isteyenler için en doğru adres Kärcher olacak. Özellikle yaz aylarında en büyük hobisi, özenerek baktıkları bahçeleri olan babaların keyfine keyif katmak Kärcher’deki birbirinden farklı ürünlerle mümkün.

Babanız bahçesinde eşsiz konforun keyfini yaşasın

Bahçesine düşkün babalarınız için Kärcher, Babalar Günü’ne özel bir çok zengin hediye alternatifi sunuyor. Sulama sistemlerinden akülü çim biçme makinelerine, çit düzelticilerden yaprak üfleyicilere ve testereye kadar babanızın hayalindeki bahçesine kavuşmasını sağlayacak her şey Kärcher’da sizi bekliyor.

Kärcher’in üstün temizlik teknolojisine sahip basınçlı yıkama makineleri ise bahçesine düşkün babaların en büyük yardımcısı olurken, keyifli zaman geçirmelerini de sağlıyor. Üstelik kullanım kolaylığı ile eşsiz bir konfor da sunan Kärcher ürünleri babanızın vazgeçemeyecekleri arasında yer alırken, size de onu mutlu etmenin keyfini yaşayamak kalacak.

Kärcher, online alışveriş sitesi www.karcher.com.tr’den seçeceğiniz ürünlerini tek tıkla evlerinize kadar teslim ederken, 30 gün koşulsuz iade, ücretsiz kargo ve vade farksız 9 taksit imkanı da tanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL