• Geri dön

  • 125 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 100 İşletme görüntülenme


Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher’in Ev & Bahçe kategorisinde yer alan sulama hortumları olağanüstü işlevsellikleri ve kolay kullanımlarının yanı sıra dayanıklılık, esneklik ve bükülme direnci ile öne çıkıyor. Kärcher, tüm bu özellikleri ile sulama hortumları garanti süresinde bir devrim yaratıyor.

Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher’in PrimoFlex® kalitesi ile ürettiği Ev & Bahçe kategorisinde yer alan sulama hortumları basınca son derece dayanıklı olma özelliği sayesinde kullanıcılarına geniş çalışma alanı sağlıyor. PrimoFlex® kalitesi ile üretilen hortumlar, güçlendirilmiş kılıflı olup, ftalat, kadmiyum, baryum ve kurşun içermiyor. Sağlık ve çevre açısından bir risk oluşturmuyor, farklı hava koşullarına uyum sağlıyor. UV korumalı dış katmanı sayesinde hortumda yer alan malzemeyi koruyarak mantar oluşumunu önlüyor. Son derece esnek, dayanıklı olan hortumlar, kolay tutuş özelliği sayesinde bahçe sularken hortum dolaşma riskini de ortadan kaldırıyor.

Müşteri memnuniyetinde çıtayı yükseltiyor

Kärcher bahçe meraklılarının olmazsa olmazı sulama hortumlarının yanı sıra, online alışverişe özel 30 gün ücretsiz değişim ve iade imkânı ile müşteri memnuniyetinde çıtayı yükseltirken, müşterilerine güvenilir bir markadan alışveriş yapmanın konforunu da yaşatıyor. Model bazlı değişmekle birlikte, sulama hortumlarında 18 yıl garanti veren Kärcher, tüm satış noktalarından alınan hortumlarda aynı garantiyi müşterilerine sunuyor. Detaylar için www.karcher.com.tr ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL