• Geri dön

  • 302 Görüntülenme

  • 1 Haber

  • 17 İşletme görüntülenme


Yaz geldi, mezeler sofraları şenlendirdi 
Kocaman’dan yaz akşamlarının yanına bi’ iki meze… 
Özel şekilde hazırlanmış balık eti olarak tanımlanan lakerda
Tadına doyum olmayan karides...

Yoğun iş trafiğinden zaman bulduğumuz bu yaz akşamlarında şöyle güzel bir sofra kim kurmak istemez ki. Sofralarını bir iki mezeyle süslemek için ise Kocaman Balıkçılık size en güzel alternatifleri sunuyor. Son yıllarda torik balığının az bulunmasından dolayı palamutla yapılan lakerdalar arasında Kocaman Balıkçılık’ın salamura torik lakerdası, lezzet düşkünlerini mutlu ediyor. Karidesi ise güveçten öteye taşımak isteyenlere Jumbo Karides ile seslenen Kocaman Balıkçılık, yaz sofralarının vazgeçilmezi oluyor. 
Kocaman Balıkçılık, lezzetli deniz ürünleriyle hazırlanacak yaz sofraları için balık severlere bi’ iki meze öneriyor. 

Bir meze klasiği lakerda

Kocaman Balıkçılık’ın özenle hazırladığı lakerdası, torik balığından lezzetli bir lakerda yemek isteyen herkesin ilk tercihi oluyor. Torik balığının tuzla pişirilmesiyle ortaya çıkan bu lezzet, meze severlerin vazgeçilmezi olarak sofralarda yerini alıyor. Kocaman Balıkçılık, orijinal lakerda yemek isteyenler için market raflarında 200 gr’lık ya da 1000 gr’lık ambalajlardaki enfes torik lakerdalarla yer alıyor. Minimum tuz içeren torik lakerdalar binde 1 katkılı içerikleriyle de balığın gerçek lezzetini tatmanızı sağlıyor. En çok tercih edilen mezeler arasında yer alan torik lakerdanın yanında kırmızı soğan ve kızarmış ekmekle birlikte servis edilmesi öneriliyor.

Nasıl isterseniz öyle…

Kocaman Balıkçılık’ın Jumbo karidesleri ise haşlanarak temizleniyor ve paketleniyor. Ürünlerini kalibre standardı gözeterek ambalajlayan Kocaman Balıkçılık, jumbo karidesleri tüketicilerine gönül rahatlığıyla tüketebileceği yenmeye hazır bir şekilde sunuyor. İsteğe göre söğüş olarak tüketilebilen ya da güveçte piştiğinde güzel bir alternatif olan Jumbo karideslerle hazırlanabilecek lezzetler yaz sofralarında kendine yer buluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL