• Geri dön

  • 149 Görüntülenme

  • 13 Haber

  • 300 İşletme görüntülenme


30 yıla yaklaşan tecrübesi ve ‘insana saygı’ yönetim anlayışıyla iş ortaklarına hizmet veren Tepe Savunma ve Güvenlik, çalışanlarının memnuniyetini artırmak için İK çalışmaları kapsamında yeniliklere imza atıyor. Tepe Savunma ve Güvenlik, ‘Sahadan Ofise Yetenek Yönetimi Programı’ ile çalışanlarının sahadan merkeze geçişine imkân sağlıyor. Bu program sayesinde son iki yılda 13 personel sahadan ofise geçerken, sektöre dair terfi olanağı sunuluyor ve istihdamda da büyüme sağlanıyor.

1993 yılında faaliyete geçen ve 29 yıldır güvenlik sektöründe hizmet veren Tepe Savunma ve Güvenlik, çalışanları için İK programları hazırlayarak yeteneklerinin en üst seviyeye çıkmasına katkı sağlıyor. İnsan kaynaklarının etkin ve verimli şekilde kullanılmasına özen gösteren Tepe Savunma ve Güvenlik, bu kapsamda ‘Sahadan Ofise Yetenek Yönetimi Programı’nı hazırladı. Bu program aracılığıyla, özel güvenlik görevlisi olarak görev yapanların ofise geçiş yapmalarına imkân sağlanıyor.

Tepe Savunma ve Güvenlik Yetenek Kariyer Yönetim Müdürü Büşra Köymen, ‘Sahadan Ofise Yetenek Yönetimi Programı’ sayesinde sahadan merkeze bir çalışma olanağı sunduklarını belirtti.

“SON 2 YILDA SAHADAN OFİSE GEÇEN ÇALIŞAN SAYISI 13”
Bu program sayesinde son iki yılda 13 çalışanının sahadan ofise geçiş yaptığını söyleyen Köymen, “Şirketimiz bünyesinde özel güvenlik görevlisi olarak görev yapan Paris doğumlu Kazak asıllı olan Yiğitcan Kerim isimli arkadaşımız, Ahmet Yesevi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuş. Kendisi, Geçtiğimiz yıl kasım ayında özel güvenlik görevlisi olarak şirketimizde işe başladı. İK olarak, Yiğitcan Kerim’in bu durumunu kısa bir sürede fark ettik ve ‘Sahadan Ofise Yetenek Yönetimi Programı’na dâhil ettik. Bir ay sonra ise kendisi ofise geçiş yaptı. 2021 yılının aralık ayından bu yana da tüm bilgi birikimiyle bilgi teknolojileri uzmanı olarak görevine devam ediyor ve Türkiye’nin bilgi teknolojilerine dair desteğini veriyor. Yiğitcan Kerim örneğinden sonra İK olarak, özel güvenlik görevlisi olan arkadaşlarımızı daha yakından incelemeye başladık. Bu araştırmalarımız sonucunda da Muhammet Burak Ay isimli ekip arkadaşımızı fark ettik. Kendisi Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü mezunu. Onu da ‘Sahadan Ofise Yetenek Yönetimi Programı’na dâhil ettik ve kendisi şu an İstanbul Avrupa Bölgesi’nde satış uzmanı olarak görev yapıyor” dedi.

“ÇALIŞANLARIMIZIN KARİYER BASAMAKLARINI ÇIKMASINA DESTEK OLUYORUZ”
Şirket olarak, insan kaynaklarının yönlendirilmesi için sürekli iyileştirme ve gelişim yaklaşımını benimsediklerini ve çalışanlarına profesyonel bir iş ortamı sunmayı hedeflediklerini belirten Köymen, bu kapsamda ‘Kariyer Kapısı’, ve ‘Liderlik Gelişim Okulu’ gibi programlarla da ekip yöneticilerini kendi içlerinden yetiştirdiklerini söyledi. Çalışanlar için teşvik edici olması nedeniyle eğitim süreçleri ve kariyer fırsatları gibi seçenekler sunduklarını da ifade eden Köymen, “Tepe Savunma ve Güvenlik olarak, kemikleşmiş bir kadro yapısına sahibiz. Açık kadromuz bulunmuyor ve 13 binden fazla çalışana istihdam sunarak sektörün nabzını değiştiriyoruz. Öncelikli bakış açımız ise gelişim. Bu nedenle kendi yöneticilerimizi geliştirmeye çok önem veriyoruz. Hali hazırdaki çalışanımıza yatırım yaparak, bu kişinin kariyer basamaklarını çıkmasına destek olmak bizim için her şeyin başında geliyor. Ciddi bir akademik bilgi birikimiz bulunuyor ve bu kaynakları etkin kullanabilmek adına ‘Yönetici Yetiştirme Programları’, ‘Liderlik Eğitimleri’, ‘Yetenek Yönetimi Programı’ gibi süreçlerle çalışanlarımıza destek oluyoruz. Tüm çalışanlarımız bu programlara dâhil olabiliyor. Ekip arkadaşlarımızın yeteneklerinin gelişmesi için bu tür eğitimlerle onlara destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL