• Geri dön

  • 401 Görüntülenme

  • 8 Haber

  • 274 İşletme görüntülenme


AŞÇIOĞLU’NUN ATAKÖY’DE HAYATA GEÇİRDİĞİ 3. PROJESİ SELENIUM RETRO 9’DA TESLİMLER BAŞLADI!

Teslim öncesinde konut satışlarının %99’u tamamlanan Selenium Retro 9, İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede hayata geçiyor. Temmuz başı itibariyle başlayan teslimler ise tüm hızlıyla devam ediyor.

1967 yılından bugüne kadar, her dönemin en prestijli yapılarını şehre kazandırarak birbirinden başarılı projelere imza atan Aşçıoğlu, Selenium markalı projeleri ile İstanbul’un mimarisine yeni bir soluk kazandırmaya devam ediyor. Ataköy E-5’in hemen üzerinde metro ve metrobüs istasyonlarına komşu olan çok değerli bir arazide hayat bulan Selenium Retro 9 projesinde konut satışlarının %99’u tamamlanırken, sınırlı sayıdaki ofis ve mağaza satışları ise devam ediyor. 

SE CLUB profesyonel tesis yönetimi hizmetleriyle yönetilecek olan Selenium Retro 9, her biri 18 katlı 2 blokta 225 adet rezidans ve 108 adet ofis seçenekleri ile cadde üzerindeki mağazalardan oluşuyor. Kapsamlı lobi hizmetleri ile 132 m2’den 932 m2’ye kadar değişen ofis seçenekleri ve 10.000 öğrencili özel üniversiteye komşu konumdaki Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları 140 m2 ile 1.050 m2 arasında değişiyor. Projede 7/24 resepsiyon, concierge hizmetleri, açık / kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, toplantı odası gibi birçok sosyal imkan da sunuluyor. Açık hava cadde dükkanlarının olduğu caddede, Selenium Retro projesinin olduğu bölümde ise Ayjet Uçuş Okulu ve Havak Anaokulu yerlerini aldı.

Selenium Retro 9 konut satışlarını ve teslim sürecini değerlendiren Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu şunları dile getirdi:

‘’ Aşçıoğlu, 1967 yılından bugüne kadar yüksek kaliteli projeleri dışında, sektörde verdiği sözü tutan, insanların gelişen dünyadaki isteklerini, ihtiyaçlarını karşılayabilen ve yeni teknolojiye ayak uydurabilen öncü bir marka olarak bilinmektedir. Bu marka algısı satışlarımıza da her zaman olumlu anlamda yansıyor. Tüm dünyada ve Türkiye ekonomisinde yaşanan olumsuz tablo ile gayrimenkul satışlarının büyümesinde ciddi bir yavaşlama olduğu bir dönemde bile, Selenium Retro 9 projemizde satışların %99’unu teslim öncesi tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Selenium Retro 9 satışları ve teslimleri ile birlikte sadece bu bölgede toplamda yaklaşık 180.000 m2 inşaat alanı ile 1.100 bağımsız bölümü şehrimize kazandırdık. Bu başarıyı her zaman olduğu gibi proje hayata geçtikten sonra sunacağımız Selenium Yaşam kalitesi ile de sürdürmeyi hedefliyoruz. Asli başarı kriterini satmak değil, beklentiye uygun, markamıza yakışan bir yaşam kalitesi sunmak olduğunu biliyoruz. Ataköy’de hayata geçirdiğimiz 3. Selenium imzası olan Selenium Retro 9’da yeni ev, ofis ve mağaza sahibi olan maliklerimize mutlu ve huzur dolu günler dileriz. Oldukça değerli arazilerde yakında açıklayacağımız yeni projelerle, İstanbul’da ses getirecek projelere imza atmaya devam edeceğiz.‘’

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL