• Geri dön

  • 861 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 74 İşletme görüntülenme


Güzellik trendlerini belirleyen L’Oréal Paris, Anneler Günü’nü güçlü etkilere sahip inovatif ürünleriyle kutluyor. Gece uykusu boyunca cildin yenilenmesini sağlayan Midnight Serum ve yaşlanma karşıtı Revitalift Lazer X3 Serisi, kısa sürede fark edilir sonuçlarla annenizin bakım rutininin vazgeçilmezlerinden olacak.

Farklı cilt tipleri ve ihtiyaçları için geliştirdiği inovatif ürünleriyle güzellik trendlerine yön veren L’Oréal Paris, Anneler Günü’ne anlam katacak çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Ana hücre biliminden esinlenen canlandırıcı antioksidan kompleksiyle zenginleştirilmiş Midnight Serum ve yaşlanma karşıtı Revitalift Lazer X3 Serisi, etkili formülleriyle annenizin cildine aradığı canlılık ve tazeliği getirecek!

Onarıma en açık oldukları gece uykusu sürecinde milyonlarca hücrenin yenilenmesini hızlandırarak daha canlı, aydınlık, genç ve sıkı bir görünüm sağlayan Midnight Serum, Antioksidan Onarıcı Kompleks içerikli formülü sayesinde cildi serbest radikallere karşı koruyor. Etkisi klinik olarak kanıtlanıp, dermatologlar tarafından onaylanan* Midnight Serum, hızlı emilen rahatlatıcı dokusuyla tüm cilt tiplerine hem gece hem de gündüz kullanımına uygun.

Yaşlanma karşıtı cilt bakımı için özel olarak formüle edilmiş yedi farklı ürünü kapsayan Revitalift Lazer X3 ailesi ise adeta gençleşmenin sırrını açığa çıkarıyor. Kırışıklık karşıtı gündüz kremi, gece kremi, GKF’li gündüz kremi, göz kremi, retinol serumu ve 7 günlük cilt bakım ampulünün yer aldığı serideki her ürün; çizgi ve kırışıklıkları gidermeye katkıda bulunuyor, cilde elastikiyetini geri kazandırıyor, derinlemesine nemlendirme özelliğiyle cilde doğal bir canlılık ve parlaklık katıyor. Çok kısa zamanda mucizevi sonuçlar doğuran Revitalift Lazer X3 Serisi; 2 ayda 3, 6 ayda ise 7 yılın yol açtığı kırışıklık görünümünü gideriyor**.

Yeni nesil cilt bakım serumu Midnight Serum ve yaşlanma izlerinin %100’üne*** karşı savaşan Revitalift Lazer X3 Serisi, güçlü etkileriyle Anneler Günü için mükemmel birer hediye alternatifi!

• Lazer x3 Göz Kremi, göz çevresindeki kırışıklıkları ve göz altı torbalarını azaltıyor.
• Lazer x3 7 Günlük Kür Peeling Etkili Ampul, konsantre %10 glikolik içeren formülüyle 7 günde cildi aydınlatıyor, pürüzsüzleştiriyor ve leke görünümünü azaltıyor.
• Lazer x3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Serum, kırışıklıkları minimalize edip cildi sıkılaştırıyor, sarkmaları topluyor, cilt dokusunu düzeltiyor.
• Lazer x3 Leke ve Kırışıklık Karşıtı Bakım GKF 20, kırışıklıkları düzeltirken, bir yandan da cilde yeniden yoğunluk kazandırıyor.
• Lazer x3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi, yüz hatlarını yeniden şekillendiriyor, cildi daha sıkı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor.
• Lazer x3 Yoğun Yaşlanma Karşıtı Gece Bakım Kremi, gece boyunca cildi yeniliyor, düzenli kullanımda dokuyu düzeltiyor, kırışıklıkları azaltıyor ve cilt bariyerini güçlendiriyor.
• Revitalift Lazer Saf Retinol Gece Serumu, dermatologlar tarafından onaylı*, derin kırışıklıklarda bile etkili formülüyle; kadınların %100’ünde**** kırışıklık görünümünü azaltıyor.

*L’Oreal Paris Danışma Komitesi’nin Dermatologları tarafından onaylandı.
** Kaz ayağı kırışıklıkları; klinik skorlama, 97 kadın, kaz ayağı kırışıklıkların görünümündeki azalmanın yıl eşdeğeri. ***Yaşlanma izleri: kırışıklıklar, cilt dokusu, cilt tonu, sarkma.
****49 kadın ile kilinik çalışma, 4 aylık kırışıklık göünümü klinik skorlaması.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL