• Geri dön

  • 84 Görüntülenme

  • 95 Haber

  • 74 İşletme görüntülenme


Garnier Gerçek Tüketicileriyle Buluşuyor ve Onları Reklam Yüzü Olmaya Davet Ediyor:
HER GÜN SPF! HERKES İÇİN SPF!

Nisan ayında lansmanı gerçekleşen, Danla Bilic’in reklam yüzü olduğu Günlük Güneş Koruyucu Krem ile çok ses getiren Garnier, inovatif ve tüketiciye odaklı yaklaşımıyla, güzellik ve cilt bakımı alanında ilgi çeken çalışmalarına devam ediyor. Bu kez, her gün güneş koruması konusunda önemli bir adım atarak, tüketicilerini de dahil ettiği benzersiz bir projeye imza atıyor.

Güneş korumasının önemini vurgulamak adına başlattığı "HER GÜN SPF, HERKES İÇİN SPF" projesi ile Garnier, tüketicilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Emaar AVM'de kurulacak deneyim alanında, tüketiciler, kendi yüzlerine uygulanan UV filtresiyle, imaj görsel tasarımında, Garnier'nin dijital açık hava reklamlarında yer alacaklar.

Deneyim alanı 3-4-5 Mayıs tarihlerinde, 3 gün boyunca Emaar AVM'de ziyaretçilerle buluşacak. Katılımcıların reklam yüzü olarak konumlandığı görüntüler, sadece Emaar AVM'de değil, bir hafta boyunca İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki dijital ekranlarda da tüketicilerle buluşturacak.

‘Güneşli Her Gün SPF!’

Garnier Nisan ayından bu yana, güneşin zararlı etkilerinden korunmak için yalnızca güneşli değil, her gün SPF kullanımının önemini vurgulamaya ve buna farkındalık kazandırmaya devam ederek, tüm tüketicilerini bu eşsiz deneyime ortak olmaları için 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Emaar AVM’ye bekliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL