• Geri dön

  • 668 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 74 İşletme görüntülenme


Dünyanın bir numaralı güzellik markası* L’Oréal Paris, her sene lanse ettiği yeni ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek, yüz güneş kremi segmentine yeni bir inovasyon getiriyor.

L’Oréal Paris’in ilk Güneş Kremi ile tanış: Revitalift Clinical Günlük UV Korumalı Fluid Krem!

Farklı cilt tipleri ve ihtiyaçları için geliştirdiği ürünlerini bakım ve güzellik tutkunlarına sunan L’Oréal Paris, her cilt bakım rutinin vazgeçilmezi güneş koruyucu kremi ile yaza damgasını vuruyor: Revitalift Clinical Günlük UV Korumalı Fluid Krem.

Süper Hafif Doku ile Görünmez UV Koruması!

Antioksidan C Vitamini** içeren, günlük kullanıma uygun Revitalift Clinical Günlük UV Korumalı Fluid Krem ise UV ışınlarına karşı 50 Güneş Koruma Faktörü içeren formülü ile çok yüksek bir koruma sağlayarak güneş kaynaklı yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı oluyor. Beyaz iz ve yağlı his bırakmayan hafif dokusuyla öne çıkan krem, hem suya dayanıklı hem de makyajın kalıcılığını da artırıyor.

Dermatologlar Cildinizi Her Gün Korumanızı Öneriyor!

Ciltteki yaşlanma belirtilerinin %80’i UV ışınlarından kaynaklanıyor. Bu sebeple dermatologlar,güneş kaynaklı yaşlanmanın tüm belirtilerini engellemek için cildinizi her gün korumanızı öneriyor.

L’Oréal Paris Revitalift Clinical Günlük UV Korumalı Fluid Krem, 50 GKF içeren yüksek koruması ile güneşin UV ışınlarına karşı koruma sağlarken, aynı zamanda koyu cilt lekelerinin ve ince çizgilerin görünümünü azaltır ve cildi nemlendirir. L’Oréal Paris Revitalift Clinical Günlük UV Korumalı Fluid Krem’in süper hafif doku ile görünmez UV korumasını siz de keşfedin!

Revitalift Clinical Günlük UV Korumalı Fluid Krem İçin Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 519.90 TL

*Euromonitor International Limited tarafından düzenlenen 2021 yılı güzellik pazarı araştırma sonuçları esas alınmıştır

**C Vitamini Türevi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL