• Geri dön

  • 360 Görüntülenme

  • 42 Haber

  • 464 İşletme görüntülenme


Dedeman Hotels & Resorts International, 9 günlük uzun Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyenlere birbirinden özel fırsatlar sunuyor. Dedeman’ın tüm otellerinde bayrama özel yüzde 20’ye varan indirim avantajının yanında; İstanbul, Denizli, Palandöken, Tokat ve Elazığ’daki Dedeman otelleri, sunduğu farklı kampanyalarla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

0-12 yaş arası çocuklar için ücretsiz konaklama fırsatı
Dedeman Palandöken Ski Lodge; bu bayram tatilini Türkiye’nin kültürel ve doğal güzelliklerinin buluştuğu Erzurum Palandöken’de geçirmek isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Bu tarihler arasında, bayrama özel %10 indirime ek olarak 0-12 yaş arasındaki çocuklara da ücretsiz konaklama imkânı sunuyor.

Türkiye’nin eşsiz değerlerinden Pamukkale’nin de dâhil olduğu Denizli’nin doğal ve kültürel zenginliklerini görmek isteyen için Park Dedeman Denizli de; %20 indirim avantajını sunarken, yine 0-12 yaş arasındaki çocuklar için ücretsiz konaklama sağlıyor.

“4 Gece Kal 3 Gece Öde” kampanyası
Dedeman Zonguldak ise, bu bayramda Karadeniz’in en güzel şehirlerinden Zonguldak’ı görmek isteyen misafirlerine özel fırsatlar sunuyor. Otel, “4 gece kal 3 gece öde” kampanyası ile bayrama özel eşsiz bir fırsat sunuyor.

Masaj hizmetlerinde geçerli %15 indirim
Park Dedeman Elazığ da doğa ve tarih tatili yapmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Otel, bayram için geçerli olacak %15 indirim kampanyasının yanı sıra; sauna, hamam ve yüzme havuzu hizmetini ücretsiz sunuyor. İlgili tarihlerde; 0-12 yaş arasındaki çocuklara da ücretsiz konaklama hizmeti veren otelde, masaj servislerinde de %15 indirim uygulayacak.

Ücretsiz kahvaltı ve Sağlık Kulübü hizmeti sunuyor
Dedeman Tokat da bayram boyunca konaklayacak misafirlerine birbirinden özel fırsatlar sunuyor. Kahvaltı ve Sağlık Kulübü hizmetinin çift kişilik odada indirimli konaklama ücretine dâhil olduğu kampanyada, 0-12 yaş arasındaki bir çocuk için bu tarihler arasındaki konaklamalardan ücret alınmayacak.

Dedeman Konya’da da oda fiyatına kahvaltı ve Sağlık Kulübü hizmeti dahilken yine 0-12 yaş arasındaki bir çocuk için konaklama ücreti alınmıyor.

Dedeman İstanbul ve Bostancı’ya özel bayram fırsatları
Dedeman İstanbul ve Bostancı da kampanya düzenleyen oteller arasında yer alıyor. İstanbul’da yer alan oteller, misafirlerine konaklama harcamalarında yüzde 10, restoran harcamalarında ise yüzde 15 indirim uygulayacak.

Kampanyalarla ilgili detaylı bilgiye https://www.dedeman.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL