• Geri dön

  • 619 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 74 İşletme görüntülenme


Tekno-güzellik lideri L'Oréal, Fast Company tarafından bu yıl beşincisi yayımlanan “İnovatörler İçin En İyi İş Yerleri” listesine adını yazdırdı. Her seviyede inovasyonu teşvik eden ve geliştiren şirketlerin yer aldığı çalışmada L'Oréal, “Farklı İnovasyonlar” kategorisinde birinci seçilirken, “Bilim ve Teknoloji” ile “Sosyal İyilik” kategorilerinde ise finalde yer aldı.

L’Oréal Grup İnsan Kaynakları Başkanı Jean-Claude Le Grand, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Tekno-güzellik lideri olarak geleceğin güzelliğini yaratırken, geleceğin şirketine dönüşme yolculuğumuza ilk günkü tutkumuz ile devam ediyoruz. İnovasyon kültürümüz, sahip olduğumuz mirası ileriye taşımada hayati bir role sahip. Sınırlı el ve kol hareket kabiliyetine sahip kullanıcılar için devrim niteliğinde bir güzellik teknolojisine sahip, şirketimizin organizasyonun her seviyesinde yenilikçi düşünceyi desteklediğinin güçlü bir kanıtı olan HAPTA ile ‘Farklı İnovasyonlar’ kategorisinde birinci olmaktan ise ayrıca gurur duyuyoruz. L'Oréal Grup çalışanları, dünyayı harekete geçiren güzelliği yaratma misyonumuza bağlı olarak çalışmalarını büyük bir tutku ile sürdürmeye devam edecek." dedi.

Fast Company'nin Accenture iş birliğiyle hazırladığı “İnovatörler İçin En İyi İş Yerleri” listesi, eğlence, biyoteknoloji, tüketici ürünleri, pazarlama, eğitim, sağlık hizmetleri ve daha pek çok farklı sektörden 100 şirketi kapsıyor. Fast Company editörleri ve Accenture araştırmacıları, listenin hazırlanma sürecinde 1.000’e yakın başvuruyu değerlendirerek sekiz saygın uzmanın onayıyla en iyi 100 şirketin belirlenmesini sağladı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL