• Geri dön

  • 415 Görüntülenme

  • 36 Haber

  • 580 İşletme görüntülenme


Yaz Şıklığını Kiğılı ile Yakalayın
“2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu”

Kiğılı, sıcak yaz günlerinde stilinizi casual tasarımlarıyla tamamlıyor. Şıklığı ve rahatlığı aynı anda sunan ilkbahar/yaz koleksiyonu, keten gömlek ve pantolonlarıyla kombinlenebilen geniş ürün seçkisiyle yaz tarzınıza ilham oluyor.

Yazın hareketli tarzıyla bütünleşen koleksiyonda, esneklik, dayanıklılık ve hafiflik gibi özellikler ön plana çıkıyor. Koleksiyon, rahat ve şık bir deneyim isteyen Kiğılı erkeklerine casual bir yaz stili vadediyor.

Her bir ürünü rahatça birbirleriyle kombinleyebileceğiniz Kiğılı İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile çok geniş ürün seçkisi sunuyor. Günlük sade kombinler oluşturabileceğiniz Kiğılı spor pantolonlar, rahat formuyla kusursuz bir görünüm sağlıyor. Yalın ve modern tasarım çizgisine sahip basic tişörtler, pamuklu kumaşları ile konforlu bir kullanım sunuyor. Özel tasarım desenlerden oluşan Project gömlek modelleri ise dijital renklendirmelerle desteklenerek güneşli günlerde şıklığınızı tamamlıyor. Hem günlük hem de özel günlerde kullanacağınız keten gömlekler de yaz aylarında cildinizin hava almasını sağlayarak konforlu bir kullanım sağlıyor. Lastikli beli ve pamuk karışımlı Kiğılı şortları ise dokularının yumuşaklığı sayesinde gün boyu rahat ve konforlu bir stil sunuyor.

Kiğılı 2023 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu keşfetmek için tüm Kiğılı mağazalarına ve www.kigili.com.tr adresine davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL