• Geri dön

  • 400 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 94 İşletme görüntülenme


Kärcher WVP 10 ile Tüm Düz Yüzeylerde 
Profesyonel Temizlik
Basınçlı yıkamanın mucidi Kärcher, WVP 10 Cam Temizleme Makinesi ile tüm düz ve pürüzsüz yüzeylerde pratik, kolay ve hijyenik temizlik imkanı sunuyor. Büyük tank kapasitesi, dikey ve yatay kullanılabilme imkanıyla dikkat çeken Kärcher WVP 10, bir saat içinde şarj edilebilen bataryasıyla da zamandan büyük tasarruf sağlıyor.

Cam, vitrin, fayans gibi düz ve pürüzsüz yüzeyleri temizlemek kimi zaman çok zor olabiliyor. Alman temizlik devi Kärcher, profesyonel temizlik için üretilen cam temizleme makinesi WVP 10 ile bu soruna çözüm üretiyor. Büyük tank kapasitesi ve güçlü performansıyla dikkat çeken WVP 10, yatay ve dikey olarak kullanılabildiği için cam temizliğinin yanı sıra fayans, vitrin veya diğer düz ve pürüzsüz yüzeyleri de temizlemeye imkan tanıyor. Standart şarj cihazlarından üç kat daha kısa sürede, sadece 60 dakikada, şarj olan bataryasıyla da fark yaratan Kärcher WVP 10, harici akünün şarj edilebilmesine ve yedek bir akünün kesintisiz çalışmasına olanak sağlıyor.

Elle ayarlanabilen ara parçası sayesinde kenarları çizgi bırakmadan doğru şekilde temizleyebilen Kärcher WVP 10, kauçuk sap sayesinde emniyetli ve rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Kärcher WVP 10’un muadillerinden iki kat daha büyük olan 200 ml'lik bir hacme sahip tankı kolayca temizlenebiliyor. Hızlı boşaltma sayesinde çalışma kesintilerini azaltarak verimliliği artıran Kärcher WVP 10’un ayırma sistemi ve tankı bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Kauçuk sap sayesinde emniyetli ve rahat bir kullanım sağlıyor.

Kärcher hakkında;
KÄRCHER, 1935 yılında Almanya’da Alfred Kärcher tarafından kurulmuştur. Temizlik makine, ekipman ve aksesuarlarının yanı sıra, temizlik kimyasalları ve deterjanlarını da üretmekte olan; dünya üzerinde 190’ı aşkın ülkede 50 bini aşkın satış ve servis noktasından kullanıcılara hizmet sağlayan bir sanayi devidir. 12 binin üzerinde çalışanı ile Kärcher, 80 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunmaktadır.

Daha fazla bilgi için: https://www.kaercher.com/tr/hakkimizda/sirket/kaercher-hakkinda.html

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL