• Geri dön

  • 76 Görüntülenme

  • 19 Haber

  • 103 İşletme görüntülenme


Duru Gıda’nın 88. yılı için hazırladığı reklam filminde, markanın tarladan sofraya ulaşan her bir ürün için gösterdiği titizlik, coşkulu bir akış ile işleniyor. Duru Gıda, uzun yıllara dayanan tecrübesini ve uzmanlığını samimi bir dille ekranlara yansıtıyor.

Ülkenin en eski ve köklü firmalarından Duru Gıda, 88 yıldır bulgur başta olmak üzere Türkiye’nin en iyi bakliyatlarını tüketicisine sunmak için çalışıyor. Duru, ürünün tohumdan mahsule, tarladan kalite kontrolüne, paketlemeden sofraya ulaştığı ana kadar her sürecini dikkatle izlemek ve doğallığını korumak için emek harcıyor. Aynı zamanda dünyada “doğal” taş değirmen kullanan tek firma olarak üretim yapıyor.

‘Mahsulü, ona gözü gibi bakan çiftçilerden aldık’

Reklam filminde Duru Gıda’nın 88 yıllık uzmanlığını, sektörel bilgi birikimini, tecrübesini, yenilikçi ve vizyoner bakış açısını yansıtan bir hikâye ortaya konuluyor. İzleyici filmde, ürünlerin doğallığına ve lezzetine neden güvenip gönül rahatlığı ile tüketebileceklerini, markanın yıllara dayanan tecrübesini ve uzmanlığını anlıyor. ‘Mahsulü, ona gözü gibi bakan çiftçilerden aldık’ cümlesi ile başlayan filmde, yüksek teknolojili üretimle her bir ürünün doğallığını ve besleyiciliğini koruyarak sofralara ulaştırılmasıyla birlikte sağlığa ve lezzete verilen önem vurgulanıyor. 58 ülkeye ihracat yapan Duru, televizyon, radyo ve dijitale özel olarak hazırladığı reklam filmini hedef kitlelere uygun dillerde yayınlayarak tüm dünyada tüketici ile yakın temas kuruyor.

REKLAM KÜNYESİ:

REKLAMVEREN: DURU GIDA
MARKA: DURU
REKLAMVEREN YETKİLİSİ: SEVİNÇ BİLGE DOĞAN, ECE DURU, İREM AYDOĞAN
REKLAM AJANSI: GENNA ISTANBUL
KREATİF DİREKTÖR: NİLÜFER GÜLATA
KREATİF GRUP: GÖKHAN ÜSTÜNEL, CÜNEYT ÖZTÜRK, BURAK AKINCIOĞLU, KAYHAN BAŞPINAR, AYKUT TAŞKIN
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ: İDİL OZMAN, ZEYNEP GÜL
YAPIM ŞİRKETİ: FİLMPARK
YAPIMCI: MURAT PINAR
YÖNETMEN: DUYGU GÜZELMERİÇ
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: SERKAN GÜLER
MÜZİK DÜZENLEME: JINGLE JUNGLE
MEDYA AJANSI: MEDIASTORE
MEDYA: TV, RADYO, INTERNET

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL