• Geri dön

  • 401 Görüntülenme

  • 11 Haber

  • 898 İşletme görüntülenme


Tergan 2019-20 Sonbahar-Kış koleksiyonu, Pantone’nin açıkladığı kışrenkleriyle tarzını göstermek isteyenlerin birinci tercihi oluyor. Tergan,rahatlıkla kullanabileceğiniz spor ve şık formlarıyla sonbahar esintisini kombinlerinize taşıyor.

Siyah, gri, lacivert gibi alışagelmiş Sonbahar-Kış renklerinden farklı olarak yeni sezon tonları çantalarda ön plana çıkıyor. Dünya renk otoritesi olarak bilinen ve trend renkleri belirleyen Pantone, bu kışın renklerini de belirledi. Belirlenen renkler arasında koyu bordo, şeftali, hardal ve bej gibi renkler bulunuyor. Klasik ve moderni bir araya getiren marka, yeni sezon koleksiyonunda bu renkleri ön plana çıkarıyor.

Ağırlıklı olarak kıyafetlerimizde koyu tonları tercih ettiğimiz Sonbahar-Kış aylarında, Tergan yeni sezon koleksiyonu ile kombinlerinize hareket katıyor. Özellikle sonbahar mevsiminin vazgeçilmezi olan trençkotlara farklı renklerdeki çantaları ekleyerek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Tergan’ın hem spor hem de şık kombinlere uygun ayakkabı ve çanta modelleri, ince detaylarıyla kadın ve erkeklerin sonbahar tarzına hareket katıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL