• Geri dön

  • 373 Görüntülenme

  • 6 Haber

  • 616 İşletme görüntülenme


Bu yıl 11.’si düzenlenen ‘Uluslararası Aquamasters Yüzme Şampiyonası’ 26-29 Ekim tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleştirildi. Şampiyonada dünyaca ünlü yüzücü PetarStoychev de start’ta yerini aldı. Stoychev ve şampiyonaya katılan tüm yarışmacılar, Türkiye’de pozitif ve bütüncül bakış açısıyla yeni nesil sigortacılık anlayışının temsilcisi Demir Sağlık’ın Acil Sağlık Sigortası güvencesi ile yarışı tamamladı. Bugüne kadar 45’in üzerinde yabancı ülkeden gelen sporcunun katıldığı Uluslararası Aquamasters Yüzme Şampiyonası, bu yıl da ilgi odağı oldu. Aynı zamanda Şampiyona Onur Konuğu olan Petar Stoychev’in 26 Ekim Cumartesi günü şampiyonaya katılan sporcularla yaptığı ‘’Arena Aquamasters Talks‘’ söyleşi programı ‘’Powered by Demir - Hayata İyi Bak‘’ tarafından gerçekleştirildi. 

Demir Sigorta Genel Müdürü ViktorHodara: ‘Aquamasters ile benzer ideali paylaşıyoruz’
Demir Sağlık ve Hayat Sigorta Genel Müdürü Viktor Hodara, Uluslararası Aquamasters Yüzme Şampiyonası’ndaki sporcuları sigortalayan şirket olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi:“Demir’in toplumumuzda sağlık ve sigorta bilincini artırma misyonu ile, yüzme sporunun her yaşta yapılabilecek çok özel bir spor olduğunu geniş kitlelere iletebilmek ve sağlıklı bir toplum idealine katkıda bulunmak için çalışan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları mükemmel biçimde örtüşüyor. Sağlıklı ve iyi yaşamı destekleyen, sigortalılarımızın hem iyi hem zor zamanlarında daima yanında olan ve sağlığı bir bütün olarak ele alan yeni vizyonumuz, ‘Demir’ olarak ifade ettiğimiz yeni markamızla, yolumuza devam ediyoruz. ‘Hayata İyi Bak’ mottomuz ile sunduğumuz yenilikçi sigorta çözümlerinin yanı sıra kişilerin hayatlarının her anında iyi ve sağlıklı olmaları için ilham ve motivasyon sağlamaya devam edeceğiz. Aynı şekilde, vizyonumuzla örtüşen, insanların daha sağlıklı olmalarını sağlayan organizasyonları desteklemeye devam edeceğiz.” 

Demir’den tüm sporculara: Acil Sağlık Sigortası
Bodrum’da gerçekleştirilen ‘Uluslararası Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nda yarışmacıları sigortalayan, Türkiye’de sağlık sigortasının öncü şirketlerinden Demir Sağlık, hayatın acı tatlı sürprizlerle dolu olmasını dikkate alarak, bu organizasyona göre özel tasarlanmış Acil Sağlık Sigortası sayesinde yaralanma veya cerrahi bir müdahale gerektiren durumlarda sporcuları güvence altına alıyor. 

DEMİR SAĞLIK HAKKINDA
Demir Sağlık (önceki adıyla Demir Hayat)28 Mart 1995’de resmi olarak kurulmuştur. Demir Hayat olarak, 24 Temmuz 1996’da Alman denetim ve belgelendirme kuruluşu olan RWTÜV tarafından denetlenerek, ISO 9001 Kalite Güvence Belgesini alan ilk sigorta şirketi unvanını elde etmiştir. 23 Kasım 2016 tarihinde %100 hisse devri ile İngiliz yatırım fonu EMF CapitalPartners yönetimine geçmiştir. EMF, gelişen pazarlarda sigorta hizmetlerine odaklanmış bir girişim sermaye yönetim ve danışmanlık şirketidir. Merkezi Londra’da bulunan EMF’nin İstanbul, Kiev ve Moskova’da temsilcilikleri bulunmaktadır. EMF'nin Birleşik Krallık'taki iştiraki olan EMF Capital (UK) Limited, Financial ConductAuthority (FCA)tarafından yetkilendirilmiş ve finansal otorite regülasyonlarına tabi bir şirkettir. Şirketin ticari ünvanı Şubat 2019 tarihinde Demir Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. olarak değişmiştir.Demir Sağlık, bugün tüm Türkiye’ye yayılan 1.700’den fazla anlaşmalı sağlık kuruluşu ile vermiş olduğu kurumsal ve bireysel sigorta hizmetleriyle, sigortalıların yaşam kalitesini arttırmayı hedeflemektedir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL