• Geri dön

  • 839 Görüntülenme

  • 110 Haber

  • 39 İşletme görüntülenme


Türkiye lastik sektörünün mobilite lideri Brisa’nın mobilite merkezi olarak konumladığı hızlı araç bakımı markası Otopratik, İstanbul’da “Yerinde Servis Hizmeti” uygulaması başlattı. Araç sahipleri İstanbul içinde güvenli ve hızlı bir şekilde randevularını oluşturarak araçlarının bulunduğu yerde Otopratik hizmetlerinden faydalanabiliyor. Otopratik, bakım, onarım, lastik gibi birçok farklı hizmeti tek çatı altında sunarak binek ve hafif ticari araç sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırıyor.

Lastiğin ötesinde hizmetleri ile sektöründe mobilite öncülüğünü üstlenen Brisa, Otopratik mağazalarında geleceğin ihtiyaçlarına uygun şekilde hizmet çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Brisa’nın mobilite merkezi olarak konumlandırdığı hızlı bakım servis zinciri Otopratik, “Yerinde Servis Hizmeti” uygulaması başlattı. İlk olarak İstanbul’da başlatılan uygulama ile hibrit ve elektrikli araç sahipleri dahil tüm binek ve hafif ticari araç sahipleri güvenli ve hızlı bir şekilde www.otopratik.com.tr üzerinden randevularını oluşturarak, yerinde servis hizmetlerinden faydalanabiliyor. Uygulama ile Otopratik müşterilerine; periyodik bakım, onarım, yağ ve filtre değişimi, akü kontrolü ve değişimi, lastik tamiri ve değişimi hizmetleri yerinde veriliyor. Pilot olarak İstanbul’da başlatılan uygulamanın Türkiye’nin farklı illerindeki Otopratik noktalarında da yaygınlaşması için çalışmalar devam ediyor.

Araç bakımı üzerine uzmanlaşan Otopratik, bu alanda binek ve hafif ticari araç sahiplerine en iyi deneyimi sunabilmek amacıyla hayata geçirildi. Müşterilerinin mobilite ihtiyaçlarına göre hizmet çeşitliliğini artıran Otopratik mağazalarında hibrit ve elektrikli araç kullanıcılarının da bakım ihtiyaçları karşılanıyor. Sektörde bu hizmeti veren ilk hızlı bakım mağazası olan Otopratikler, elektrikli araç şarj istasyonları ile de elektrikli araç müşterilerinin kesintisiz bir yolculuk yaşamalarına olanak sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL