• Geri dön

  • 745 Görüntülenme

  • 37 Haber

  • 2.310 İşletme görüntülenme


Baymak, Gürcistan’da 300 tesisatçının katılımıyla bir seminer düzenledi. Seminerde Baymak’ın geniş ürün yelpazesi tanıtılırken, Türkiye – Gürcistan arasındaki iş ilişkileri değerlendirildi.

Isıtma ve soğutma sektörünün öncüsü olan Baymak, Gürcistan’da bayileri bir araya getiren bir seminer düzenledi.Tiflis’te 300’ü aşkın gürcü tesisatçının katılımıyla gerçekleşen toplantı, Baymak CEO’su Ender Çolak ve Baymak Gürcistan dağıtıcı bayisi Geopipe firmasının ev sahipliğinde düzenlendi. Baymak satış sonrası hizmetler Müdür Yardımcısı Mustafa Bozkurt’un, geniş ürün yelpazesini içeren kapsamlı sunumuyla başlayan seminerde, Baymak’ın duvar tipi yoğuşmalı kazanı Lectus ve kombileri hakkında detaylı bilgi verildi. Seminerde konuşmacı olarak yer alan Baymak CEO’su Ender Çolak, Geopipe firmasının sahibi Elchin Mamedov ve Gürcistan Türkiye Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan Baymak’ın Türkiye ve Gürcistan pazarındaki konumu değerlendirken iki üke arasındaki işbirliğine ilişkin bilgi paylaşımında bulundular.

“TASARRUF, YÜKSEK VERİM VE TEKNOLOJİ İLE BÜYÜYORUZ”
Konuşmasında Türkiye ile Gürcistan arasındaki uzun yıllara dayanan güçlü ilişkilere dikkat çeken Baymak CEO’su Ender Çolak, “Baymak olarak, sizlerle birlikte olmaktan ve ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin gelişmesine katlı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dünya Bankası tarafından hazırlanan iş yapılabilirlik raporunda son dönemde ilk 10’da yer alarak adını sıkça duyuran Gürcistan, bizim için de çok önemli ve değerli bir pazar. Faaliyet gösterdiğimiz tüm pazarlarda olduğu gibi, Gürcistan’da da “tasarruf, yüksek verim ve son teknoloji” ile büyümeye odaklanıyoruz” diye konuştu.

HEDEF GÜRCİSTAN PAZARINDA LİDER OLMAK
Büyüme hedeflerleri doğrultusunda en iddialı olduğu pazarlardan birinin de Gürcistan olduğunun altını çizen Çolak, şöyle devam etti: “Baymak olarak; Tiflis bölgesinde 10; Gori bölgesi 2; Kutaysi bölgesinde 2; Kaheti bölgesinde 2; Marneuli bölgesinde 3; Rustavi bölgesinde 2 ve Borjomi bölgesinde 1 bayi olmak üzere toplam 22 bayimiz bulunuyor. Hedefimiz bu sayıyı yüzde 50 oranında artırmak. Turquality programına dahil olmamız ile birlikte 2020 -2021 ve sonrasında Gürcistan pazarında ısıtma alanında lider olmayı hedefliyoruz.” Gürcistan yöresel halk oyunlarının da sergilendiği etkinlik sonunda, çekiliş ile 18 kişiye alet çantası, 1 kişiye ise büyük ödül olarak araba hediye edildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL