• Geri dön

  • 76 Görüntülenme

  • 32 Haber

  • 289 İşletme görüntülenme


O da Tekfen, Amerikalı besteci ve kendisi de bir timpanist olan William Kraft’ın 1 no’lu Timpani Konçertosu’nun Türkiye prömiyerini, 15 Kasım’da Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’da gerçekleştirecek. Eserin timpani ve piyano için olan uyarlamasını,
Tekfen Filarmoni timpani sanatçısı Emre Günay, piyanist Sarper Kaynak’ın eşliğinde seslendirecek.

Tekfen Filarmoni'nin klasik müzik tutkusunu oda müziğine taşıyarak yepyeni bir model olarak hayata geçirdiği “O da Tekfen”, 15 Kasım’daki konser programında solo enstrümanlar olarak ender dinleyebildiğimiz vurmalı çalgılar olan timpani ve vibrafon ile seyirci karşısına çıkıyor. Amerikalı besteci ve kendisi de bir timpanist olan William Kraft’ın 1 No’lu Timpani Konçertosu’nun Türkiye prömiyerinin gerçekleştirileceği konserin solist sanatçısı, Tekfen Filarmoni’nin de timpanisti olan Emre Günay olacak. Konserin başında Emre Günay, çelikten yapılma vurmalı bir enstrüman olup dinlendirici ve huzur verici tınılarıyla tanınan Handpan ile doğaçlama bir müzik icra edecek. Dinleyiciler bu girizgahın ardından, çalgının sınırlarını zorlayan ve değişik çalım teknikleri gerektiren, William Kraft’ın 1 No’lu Timpani Konçertosu’nu Türkiye’de ilk kez dinleyecekler.

Son olarak, Brezilyalı besteci ve perküsyon sanatçısı Ney Rosauro’nun 1 No’lu Vibrafon Konçertosu ile Albert Long Hall’da, bestecinin ülkesinin halk müziği ve ninnilerinden melodiler yükselecek.

O da Tekfen, 15 Kasım Çarşamba günü saat 19:30’da Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’da.

Bilet fiyatları 150 TL (Tam), 30 TL (Öğrenci) Bilet için: www.klasikmuzik.bogazici.edu.tr/rezervasyon

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL