• Geri dön

  • 199 Görüntülenme

  • 65 Haber

  • 479 İşletme görüntülenme


Çiftlerin en özel günlerini unutulmaz kılmak için Divan Gaziantep otel, 9-10 Şubat tarihlerinde gün boyu sürecek ‘Divan Wedding Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Divan Grubu’nun, düğün hazırlıkları yapan çiftlerin ihtiyaçlarına çözüm bulmalarına yardımcı olmak için düzenlediği ‘Divan Wedding Festivali’ 9-10 Şubat tarihleri arasında Divan Gaziantep’te başlıyor.

Unutulmaz bir düğün organizasyonu yapmak isteyen çiftler Divan Wedding Festivali kapsamında; birbirinden farklı dekorasyonlarla süslenmiş salonlar, en trend yemek masaları, en güzel anlarını ölümsüzleştirecek video, fotoğraf, müzik, orkestra sunumlarını yakından görmenin yanı sıra birbirinden güzel workshop ve dans gösterileriyle hayal ettikleri düğün atmosferini deneyimleme imkanına kavuşacaklar.

‘Divan Wedding Festivali’nde gelinlik, damatlık, çeyiz, takı ve davetiye gibi evlilik hazırlığı için tüm detaylar bir arada sunularak çiftlerin en özel günü rüyaya dönüştürülüyor. “Divan Wedding Festivali’nde katılımcılar iki gün boyunca gelinlik modasından, dermatoloji ve kadın sağlığına, astroloji sohbetlerinden, cilt bakımına kadar birçok alanda düzenlenen söyleşilerden de yararlanabilecek.

Divan Gaziantep, hayalleri süsleyen en güzel düğünler için evlilik hazırlığı yapan tüm çiftleri 9 Şubat Cuma günü 10:00 – 20:00 saatleri, 10 Şubat Cumartesi günü ise 10:00 – 20:30 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleşecek “Divan Wedding Festivali’ne davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL