• Geri dön

  • 161 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 33 İşletme görüntülenme


Teksan’ın deprem gibi olası felaketlerde devreye girerek kesintisiz enerji ihtiyacını karşılayan sismik jeneratörleri, 9 şiddetindeki depremlere karşı dayanıklılık sertifikasıyla dikkat çekiyor. Sismik jeneratörler, enerji sürekliliğinin büyük önem taşıdığı hastaneler, kamu kuruluşları ve veri merkezlerindeki işletmeler için önem taşıyor.

Depremlerin sık yaşandığı coğrafyalarda, özellikle de Türkiye gibi aktif deprem bölgesinde, kesintisiz güç kaynakları hayati önem taşıyor. Kesintisiz enerji çözümlerinin lider markası Teksan, jeolojik açıdan bu tür riskli bölgelerde yer alan tesislerin ve işletmelerin güvenliğini sağlamak üzere geliştirdiği sismik jeneratörlerle ön plana çıkıyor. Teksan, deprem kuşağında yer alan bölgelerdeki işletmeleri tüm risklere karşı önlem almaları amacıyla sismik jenaratör kullanmaya davet ediyor. Teksan sismik jeneratörler deprem gibi olası felaketlerde enerji ihtiyacını karşılayabilmek için anında devreye girerek işletmelerin faaliyetlerini kesintisiz sürdürmelerini sağlıyor.

Zorlu sismik dayanım testlerini geçti
Gelecekte olası deprem riskleriyle başa çıkabilmek adına, Teksan Ar-Ge merkezinde yerli mühendisler tarafından geliştirilen sismik jeneratörler, 9 şiddetindeki depremlere karşı güvenilirlik ve dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu sismik jeneratörler, dünya çapında tanınmış uluslararası akredite test ve sertifikasyon firması VMC Group tarafından İtalya'daki EUCentre ShakeLab'de gerçekleştirilen ve IEC 60063-3-3 : 2019, IBC2018 ve EC 8 standartlarına göre yapılan testlerde zorlu sismik dayanım testlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalandırıldı. Bu testlerle, jeneratörlerin 9 şiddetindeki depremlere dayanıklı olduğunu açıkça ortaya kondu. Teksan, 2021 yılında IEC 60063-3-32019 standartlarına göre akredite edilmiş bir laboratuvarda bu standartlara göre sertifikalandırılmış ilk jeneratör üreticisi olmuştur.

Hastaneler, veri merkezleri, kamu kurumları için gerekli
Teksan sismik jeneratörleri, risk seviyesi yüksek olan ve depremden sonra kesintisiz enerji ihtiyacı duyulan tüm lokasyonlarda önemli bir çözüm sunuyor. Özellikle hastaneler, fabrikalar, veri merkezleri gibi enerjinin sürekliliğinin ciddi önem taşıdığı büyük kapasiteli yerlerde kullanımıyla öne çıkıyor. Bunun yanı sıra kamu kurumları ve enerjinin kesintisiz olması gereken diğer tüm sektörlerde de güvenilir ve kesintisiz güç kaynağı arayışında olan işletmeler tarafından tercih ediliyor.

140’tan fazla ülkeye ihracat yapan Teksan, güvenilirlik, dayanıklılık ve performans açısından öne çıkan sismik jeneratörleriyle, dünya genelinde deprem riski altındaki bölgelerindeki işletmelerin ve kurumların güvenliğini sağlamak için çalışmaya devam ediyor.

Teksan’ın sismik jeneratörleriyle ilgili hazırladığı video için youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL