• Geri dön

  • 184 Görüntülenme

  • 24 Haber

  • 66 İşletme görüntülenme


Bu toprakların doğallığıyla 46 yıldır gönülleri doyuran, Türkiye’nin lider bisküvi markası ETi Burçak, “Zenginliği Çeşitlerinden, Keyfi Lokmalık Halinden” diyerek, yeni lezzeti ile ailesini büyütmeye devam ediyor.

Lezzeti, zengin doğal içeriği ve ev yapımı tadıyla, kurabiye severlerin ilk tercihlerinden biri olmaya hazırlanan ailenin yeni üyesi “ETi Burçak Kurabi Lokmalık Torba Paket Ailesi” 7’den 70’e herkesin beğenisine sunulurken, kurabiye severlerin seveceği atıştırmalıklardan biri olmaya hazırlanıyor.

Yulaf, badem ve tarçının birbiriyle nefis uyumundan oluşan Kurabi Bademli; yulaf, kuru erik, kuru incir, kuru kayısı ve ay çekirdeğinin eşsiz lezzetinin bir araya geldiği Kurabi Meyveli; yulaf, kakao ve yer fıstığının benzersiz ahengiyle harmanlandığı Kurabi Kakaolu, farklı damak zevkine sahip kurabiye severlere de çeşitli alternatifler sunuyor.

Türkiye’nin ilk lifli bisküvisi olarak 1978 yılında pazara sunulan ve Anadolu toprağının bereketine sımsıkı sarılan ETi Burçak’ın uzun yıllardır sevilen bir bisküvi markası olmasında, ciddi bir bilgi birikimi ve üst düzey bir uzmanlığın yanı sıra çiftçilerin alın teri ve özverisiyle yetiştirdiği buğdayın yüksek kalitesi bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL