• Geri dön

  • 151 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 74 İşletme görüntülenme


L’Oréal, etik iş uygulama standartlarını tanımlama ve geliştirmede küresel bir lider olan Ethisphere tarafından yapılan kapsamlı değerlendirme sonucunda 15. defa “Dünyanın En Etik Şirketleri®” arasında yerini aldı.

Ethisphere Strateji Direktörü ve İcra Kurulu Başkanı Erica Salmon Byrne, “Dünyanın En Etik Şirketleri®”ni ödüllendirmek her zaman ilham vericidir. Titiz inceleme süreci sayesinde seçilen kuruluşların etik, uyumluluk ve yönetişim uygulamalarını tüm paydaşların yararına olacak şekilde sürekli olarak geliştirmeye kararlı olduklarını görüyoruz. Etik ve dürüstlük kültürlerini yükselten şirketler, meslektaşlarının ve rakiplerinin takip edeceği bir kurumsal vatandaşlık standardı belirliyor. L'Oréal'i bu onura ulaştığı ve güçlü etik anlayışının başarılı işi beraberinde getireceğini gösterdiği için tebrik ederiz” ifadelerini kullandı.

Ethisphere; güçlü etik, uyumluluk ve yönetişim programları aracılığıyla iş bütünlüğüne bağlılık sergileyen kuruluşları öne çıkarmaya devam ediyor. 2024 yılında 20 ülke ve 44 sektörden 136 ödül, sahipleriyle buluştu. Listelenen “2024 Dünyanın En Etik Şirketleri®”, Ocak 2019'dan Ocak 2024'e kadar karşılaştırılabilir küresel şirketler endeksinden 12,3 puan daha iyi performans gösterdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL