• Geri dön

  • 193 Görüntülenme

  • 65 Haber

  • 4.451 İşletme görüntülenme


‘’Hepimizin Ortak Noktası" Kahve Dünyası, Kıbrıs’taki ikinci mağazasını 26 Mart’ta Güzelyurt’ta açtı. Orange Park AVM’de açılan Kahve Dünyası mağazası misafirlerini Türk kahvesinden unlu mamullere, ev yapımı sandviçlerden çikolataya, yöresel kahvelerden soğuk içeceklere eşsiz lezzetlerle buluşturacak.

Yarım asırdır kahve - kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan, Türkiye’nin en büyük kahve zinciri Kahve Dünyası, Kıbrıs’taki ikinci mağazasını Güzelyurt Orange Park AVM’de açtı. Kıbrıs’taki ilk mağazasını geçen yıl aralık ayında Lefkoşa Dereboyu’nda açan Kahve Dünyası, gördüğü yoğun ardından şimdi de Güzelyurtluları eşsiz lezzetleriyle tanıştırıyor. Misafirlerine kahveden çikolataya, dondurmadan unlu mamullere 1000’i aşkın lezzet sunan Kahve Dünyası, Güzelyurt’un yeni buluşma noktası oluyor.

2004 yılında ilk mağazasını İstanbul Eminönü’nde açtığı günden bu yana büyümesini aralıksız sürdüren Kahve Dünyası’nın Türkiye’de 300’ü aşkın, yurtdışında ise İngiltere, Romanya, Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai ve Kıbrıs’ta yeni açılan mağazalarla toplam 15 mağazası bulunuyor. Mağazaları dışında Türkiye genelinde binin üzerinde akaryakıt noktasında da kahve severlerle buluşan Kahve Dünyası’nın 2024’te Türkiye’de 60 yeni mağaza açma planı bulunuyor. Yurt dışı yatırımlarına da devam edecek olan Kahve Dünyası; Almanya, Hollanda, Azerbaycan, Bulgaristan ve Balkanlar’da da mağaza açmayı hedefliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL