• Geri dön

  • 119 Görüntülenme

  • 3 Haber

  • 661 İşletme görüntülenme


Tatildukkani.com iletişim ajansını seçti

En iyi hizmeti en uygun fiyatla vermeyi amaçlayan online seyahat acentesi Tatildukkani.com, iletişim ajansını seçti. Contactplus İletişim Hizmetleri, Tatildukkani.com’un iletişim çalışmalarını yönetecek.

Yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs’ta binlerce tesiste konaklama, uçak bileti ve transfer hizmetlerini misafirlerine özel sunan Tatildukkani.com, Contactplus İletişim Hizmetleri ile çalışmaya başladı.

Contactplus, Tatildukkani.com’a; stratejik iletişim, medya ilişkileri, kurumsal sosyal sorumluluk ve gündem yönetimi desteği verecek. 20 yıllık geçmişiyle iletişim sektörünün öne çıkan ajanslarından olan Contactplus; teknoloji, gıda, sağlık, turizm, eğitim, e-ticaret gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren müşterilerine yaratıcı ve stratejik çözümler sunuyor.

Contactplus İletişim Hizmetleri hakkında:
2004 yılında kurulan Contactplus İletişim Hizmetleri, farklı sektörlerden geniş bir müşteri portföyüne sahip. Medya iletişimi, marka itibar yönetimi ve dijital strateji danışmanlığı gibi yeni nesil iletişim çözümleri sunan Contactplus, müşterilerine sunduğu 360 derece iletişim çözümleriyle online ve offline medyaya yönelik stratejiler üretiyor. “Yeni nesil dijital iletişim üssü” olma hedefiyle hareket eden Contactplus, yenilikçi çizgi altı reklam tasarımları ve dijital pazarlama stratejileriyle danışmanlık sunduğu markaların iletişim dilini oluşturuyor. İDA (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) üyesi olan Contactplus İletişim Hizmetleri, yurt dışındaki iş ortakları aracılığıyla müşterilerine uluslararası alanda da hizmet üretiyor.

Tatildukkani.com hakkında:
2013’te kurularak ONP Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde faaliyet göstermeye başlayan online seyahat acentesi Tatildukkani.com, en iyi hizmeti en uygun fiyatla vermeyi amaçlamaktadır. Firma; yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs’ta binlerce tesiste konaklama, uçak bileti ve transfer hizmetlerini misafirlerine özel sunmaktadır. Kalite standartlarında müşteri memnuniyetini ilk sırada bulunduran ve kurulduğu günden bu yana yüz binlerce misafiri ağırlayan Tatildukkani.com, insan kaynağı ve teknolojik altyapısına yaptığı yatırımlarla misafirlerine her zaman en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL