• Geri dön

  • 69 Görüntülenme

  • 14 Haber

  • 71 İşletme görüntülenme


16 Nisan'da, H&M ve Rokh, Londra’da konumlanan Dover Street Market'te seçkin bir kalabalık ile yeni işbirliklerini kutladılar. Awkwafina, Irina Shayk, Letitia Wright, Olivia Cooke ve Jonathan Bailey gibi isimler etkinliğe katılım gösterdi. Tüm isimler, yaklaşan Rokh H&M koleksiyonundan dışavurumcu tasarımlar giyerek kişisel tarzlarını öne çıkardılar.

Keyifli davet, Londra'nın Haymarket bölgesindeki etkinlikle başladı ve Kraliyet Filarmoni Orkestrası üyelerinin Hwang'ın sinematik notalara olan sevgisinden ilham alarak sunduğu samimi bir performansıyla devam etti. Ayrıca, tasarımcı Jabez Bartlett'in hazırladığı etkileyici enstalasyon gece boyunca konukları büyüledi. İlerleyen saatlerde, ünlü müzisyen Arca, koleksiyondan giydiği bir görünümle özel bir DJ seti çalarak etkinliğe renk kattı.

Klasik gardırop klişelerine getirdiği türetilmiş bakış açılarıyla tanınan yükselen marka Rokh, kreatif direktörü Rok Hwang yönetiminde moda dünyasında heyecan verici bir yer edinmektedir. Kadın giyim, erkek giyim ve aksesuarları kapsayan Rokh H&M koleksiyonu, 18 Nisan'da İstinyePark mağazasında ve hm.com'da satışa sunulacak.

Rokh'un kreatif direktörü Rok Hwang, "Rokh bireyselliği temsil eder, bu yüzden Rokh H&M için bu harika lansman etkinliğine müzik, sanat ve tasarım dünyasından çok sayıda benzersiz yeteneğin katkıda bulunmasını görmek harikaydı. İnsanları koleksiyondaki görünümleri kendi tarzlarında giyerken görmek beni çok mutlu etti," dedi.

H&M'in kadın giyim baş tasarımcısı ve yaratıcı danışmanı Ann-Sofie Johansson ise, "Rok Hwang, modaya zeki ve yaratıcı bir yaklaşım getiriyor, bu yüzden Rokh H&M işbirliğinin keskin moda ile klasik müzik ve yaratıcı bir enstalasyonun bir araya geldiği etkileyici bir akşamda sunulması uygun oldu," diye ekledi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL