• Geri dön

  • 114 Görüntülenme

  • 7 Haber

  • 640 İşletme görüntülenme


Kayalar Kimya, 15-16 Nisan günlerinde İTÜ Kimya Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Ar-Ge Zirvesi’nde öğrencilerle buluştu. Kayalar Kimya Mobilya Grubu Ar-Ge Koordinatörü Ebru Ergüven ve İnşaat Grubu Ar-Ge Müdürü Cahide Solmaz, öğrencilere Kayalar Kimya’nın A-Ge yatırımları ve sektör trendleri hakkında bilgiler verdi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Kimya Mühendisliği Kulübü’nün yenilikçi ve keşif odaklı çalışmalar yapan; yeni ürün geliştirme, süreç yenileme ve inovasyon gibi konuları içeren Ar-Ge alanında öncü şirketleri ağırladığı Ar-Ge Zirvesi, bu yıl 15-16 Nisan günleri arasında İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleşti. Kimya sektörünün lider şirketlerinden Kayalar Kimya’nın Mobilya Grubu Ar-Ge Koordinatörü Ebru Ergüven ve İnşaat Grubu Ar-Ge Müdürü Cahide Solmaz, Ar-Ge Zirvesi kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Zirvede, öğrenciler Kayalar Kimya’yı yakından tanıma fırsatı yakalarken; Türkiye’deki Ar-Ge çalışmaları ve kimya sektöründeki trendler hakkında da bilgi edindi.

Etkinlikte konuşan Kayalar Kimya Mobilya Grubu Ar-Ge Koordinatörü Ebru Ergüven ve İnşaat Grubu Ar-Ge Müdürü Cahide Solmaz, insan ve çevreye duyarlı kimyasalların kullanımı, smart & fonksiyonel boyalar, Biobazlı Polimerler, Sürdürülebilir Hammadde ve teknolojiler, karbon ayak izi, global ve yerel Ar-Ge'ye ayrılan bütçeler gibi konulara değindiler ve öğrencilerin kariyere dayalı sorularını yanıtladılar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL