• Geri dön

  • 137 Görüntülenme

  • 21 Haber

  • 434 İşletme görüntülenme


GÜÇ SENİNLE OLSUN DİYE EXCALIBUR’DAN
YILDIZ KAMPANYA

EXCALIBUR’DAN GÜÇ TUTKUNLARINI YÜKSEK PERFORMANSLA BULUŞTURACAK İNDİRİM FIRSATI

Galaksiler arası heyecan verici bir dünyaya adım atmak için en uygun zaman geldi. Oyun ve performans bilgisayarı Excalibur, Star Wars’u bilgisayar oyunlarıyla anmak isteyen oyun tutkunları için yepyeni bir indirim duyurdu. Oyun tutkunları Star Wars Günü’ne özel, 8 Mayıs tarihine kadar sadece casper.com.tr’de geçerli olmak üzere tüm Excalibur masaüstü bilgisayar, laptop ve monitörlerde geçerli olacak %15’e varan indirim fırsatı yakalayacak.

Uzun zaman önce çok, çok uzak bir galakside başlayan bir macera milyonlarca kişiyi kendine hayran bıraktı. Kitleleri peşinden sürükleyen Star Wars filmini anmak ve kültürünü yaşatmak isteyen milyonlarca kişi, 4 Mayıs’ta Star Wars Günü’nü coşkuyla kutluyor. Oyun tutkunlarına özel fırsatlar sunan Excalibur, bu anlamlı günde Star Wars hayranlarını heyecanlandıracak yeni bir kampanya duyurdu. 8 Mayıs tarihine kadar, sadece casper.com.tr’de geçerli olacak kampanyayla, Excalibur masaüstü bilgisayarlarda, Excalibur gaming laptoplarda ve Excalibur monitörlerde geçerli olacak %15’e varan indirim fırsatlarını yakalayacak oyun tutkunları, Excalibur’la ‘Force’u en üst seviyede hissedecek.

Star Wars Evrenini Excalibur Farkıyla Keşfedin

Film serilerinde olduğu kadar bilgisayar oyunlarında da geniş bir evreni olan Star Wars oyun dünyası, Excalibur’un yüksek performans ve şık tasarıma sahip oyuncu bilgisayarlarıyla keşfedilmeyi bekliyor. Güç ve performansa, trend tasarımlarla ulaşma hayali kuran birçok kullanıcının tercihi olan Excalibur, Star Wars Günü’nü bilgisayar oyunlarıyla anmak isteyen oyun tutkunları için özel bir kampanya duyurdu. 8 Mayıs tarihine kadar geçerli kampanya, Excalibur E750 ve E650 desktop bilgisayarlarda, Excalibur G911, G870 ve G770 oyuncu dizüstü bilgisayarlarda ve Excalibur 31,5’’, 27’’, 23.8’’ Curved ve Excalibur 23.8’’ Flat Monitörlerde geçerli olacak %15’e varan indirim fırsatı sunacak.

Kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına binlerce konfigürasyon seçeneğiyle cevap veren Excalibur, Star Wars Günü’ne özel sadece casper.com.tr üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olacak %15’e varan indirim fırsatı sunuyor. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve online sipariş verebilmek için https://www.casper.com.tr/kampanyalar/excalibur-bilgisayarlarda-gecerli-15e-varan-indirim-firsati sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Excalibur’la güç her zaman sizinle!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL