• Geri dön

  • 419 Görüntülenme

  • 13 Haber

  • 760 İşletme görüntülenme


FİBA CP, PERAKENDE GÜNLERİNDE HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Fiba Grubu’nun finans ve finans dışı sektör tecrübesini, gayrimenkul bilgisi ile birleştiren FİBA CP, 4 - 5 Aralık 2019 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Perakende Günleri’ne katıldı. Etkinlik kapsamında paydaşlarına yönelik özel bir bilgilendirme toplantısı düzenleyen kurumun bu organizasyonu, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşecan Özyeğin Oktay’ın katılımıyla gerçekleşti.


Türkiye, Çin, Romanya ve Moldova’da toplamda 600 bin m2’den fazla kiralanabilir alan ve bini aşkın mağaza ile hizmet veren Fiba Commercial Properties (Fiba CP), 4 - 5 Aralık 2019 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Perakende Günleri’ne katıldı.

Fiba Grubu’nun finans ve finans dışı sektör tecrübesini, gayrimenkul bilgisi ile birleştiren FİBA CP, organizasyon kapsamında paydaşlarıyla son gelişmeleri paylaştığı standında, özel bir buluşma da düzenledi.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşecan Özyeğin Oktay’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte konuşma yapan Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, kurumun AVM yatırımlarının bugünü ve geleceği ile ilgili hedefleri paylaştı.

Konuşmasında; Fiba CP ve AVM kiralama, yönetim şirketim Fiba CPM’in sürdürebilir projelere imza attığına değinen Kahraman, “Fiba CP, bugün; Türkiye, Çin, Romanya ve Moldova’da; 10 AVM, beş ofis binası, dört rezidans, bir otel ve iki sinema kompleksi operasyonlarını yürütüyor. Geçen yıl kurulan Fiba CPM ise kiralama, AVM yönetimi, proje ve varlık yönetimi, entegre tesis yönetimi, mimari tasarım ve inşaat yönetimi, pazarlama ve kurumsal iletişim, iş geliştirme, insan kaynakları, finans, mali işler ve hukuk alanlarında faaliyet gösteriyor. Her iki şirket de sektörüne ve paydaşlarına önemli kazanımlar sunuyor” dedi.

“Gebze Center ve İnegöl AVM’deki çalışmalarımızdan memnunuz…”
Fiba CP’nin Türkiye’deki son yatırımı İnegöl AVM’deki yenileme sürecinde sona yaklaşıldığına değinen Kahraman, “2018 yılında başlattığımız yenileme çalışmaları neticesinde yeni mağazalar, Eylül ayı itibarı ile kapılarını açtı. Birinci fazda inşa edilen bu yeni bloklar sayesinde AVM merkezinde kent merkezi ile devamlılık sağlayan sokaklar oluşturuldu. Mağazalar arası bağlantılar daha da güçlendirildi. Proje bitiminde İnegöl AVM’deki mağaza sayısı 80’den 110’a çıkacak. İnegöl AVM’de 2019 yılında yaklaşık 10 milyon kişiyi ağırlamış olacağız. İnegöl AVM’nin yanı sıra Fiba CPM çatısı altında Gebze Center AVM’yi de yönetiyoruz. Bildiğiniz üzere Ocak 2019 itibariyle Gebze Center AVM’nin yönetimini ve kiralamasını üstlenmiştik. Yaklaşık 130 mağazanın yer aldığı Gebze Center AVM, o dönemde yüzde 80 doluluk oranına sahip bir merkez idi. Şu anda Gebze Center AVM’nin doluluk oranı yüzde 91‘e çıktı. Aylık ziyaretçi sayımızı yüzde 1,5 artırdık. Gebze Center AVM’nin, özel bir marka karması var. Bu karmayı daha da artırmak arzusundayız” dedi.

M1 Konya AVM’nin yönetimi Fiba CPM’e emanet…
Fiba CPM çatısı altında şimdiye kadar M1 Adana AVM, M1 Gaziantep AVM, M1 Konya AVM, M1 Kartal AVM projelerinin kiralama yönetimini yürüttüklerini yakın zaman önce ise M1 Konya AVM yönetimini üstlendiklerini anlatan Kahraman, “Hedefimiz Fiba CPM kültürünü bu AVM’mize de yansıtmak. Hem yatırımcılar hem de ziyaretçiler için en uygun ortamı oluşturmak. Herkes için kazançlı ve keyifle vakit geçirebileceği bir merkez yaratmak” dedi.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL