• Geri dön

  • 503 Görüntülenme

  • 35 Haber

  • 224 İşletme görüntülenme


Lastik ve inşaat güçlendirme ile kompozit teknolojileri pazarlarının global oyuncusu Kordsa, beton alanında dünyanın en prestijli fuarlarından olan Uluslararası Beton Fuarı - World of Concrete (WOC) 2020’ye katıldı. Kordsa beton güçlendirme uygulamalarında fark yaratan yenilikçi sentetik fiberleri KraTos markası ile inşaat sektörünün önde gelen profesyonelleriyle buluştu.

Sabancı iştiraklerinden Kordsa, 4-7 Şubat tarihleri arasında Las Vegas’ta 60.000 ziyaretçi ve yaklaşık 1500 şirket katılımı ile gerçekleşen Uluslararası Beton Fuarı World of Concrete (WOC) 2020’ye katıldı. Lastik ve inşaat güçlendirme ile kompozit teknolojileri pazarlarının global oyuncusu Kordsa, beton güçlendirme uygulamalarında kullanılan yenilikçi sentetik fiber donatıları KraTos Macro ve KraTos Micro’nun özellikleri ve bu konudaki yetkinlikleriyle fuar katılımcıları tarafından büyük ilgi gördü.

Kolay ve hızlı uygulama imkanı sunan, betonda homojen bir şekilde karışarak maksimum performans sağlayan, yüksek kalitesi ve korozyona dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü oluşuyla farklılaşan KraTos Macro ve KraTos Micro, çelik donatılara göre daha düşük karbon emisyonu salgılayan sürdürülebilir, çevre dostu ürünler. Uluslararası fiber donatı pazarında ilk Türk ürün olan KraTos, altyapı ve üstyapı projeleri için tercih ediliyor. Kratos, endüstriyel zemin betonlarından şap betonlarına, yüksek özellikli ray altı betonlarından pist ve liman betonlarına, püskürtme betonlardan tünel kaplamalarına ve prekast yapı elemanlarına kadar inşaat sektöründe birçok alanda kullanılabiliyor.

Uluslararası Beton Fuarı World of Concrete (WOC) 2020’de de tesislerinin bulunduğu pazarlar ile global anlamda iş fırsatları yaratmaya devam edeceğinin sinyallerini veren Kordsa, bu yıl KraTos markası ile Kuala Lumpur’da 15-21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak World Tunnel Congress’e, 11-13 Ağustos tarihinde Sau Paulo’da yapılacak World of Concrete’e ve 16-18 Eylül’de Jakarta’da gerçekleşecek Concrete Show’a da katılım sağlayacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL