• Geri dön

  • 343 Görüntülenme

  • 5 Haber

  • 1.006 İşletme görüntülenme


Lila Group’un üst segment markası Sofia’nın ‘Renk Renk Peçeteler serisi ve Misafir Peçeteler serisi’ birbirinden tarz desenleri ile sevdikleriniz için hazırladığınız bayram masanızı renklendirmeye geliyor.

Gelenek ve kültürümüzde aile olmanın önemini en iyi vurgulayan, en özel günlerimizden olan Kurban Bayramı’nda gelin ailenize sevginizi şık bir sofra ile gösterin. Lezzetle harmanlanan yemekleriniz, sevdiklerinizin damağına hitap ederken, Sofia’nın zarif ve renkli peçeteleri de gözlere hitap ederek masanızı şenlendirsin.

Kaliteden ödün vermeyen Sofia, 20’li paketlerde ve farklı tasarımlardan oluşan iki farklı peçete koleksiyonuyla sofralarınızı özel kılmayı vaad ediyor. Sofia Misafir Peçeteler, 3 katlı, 33*33 cm boyutlarda, Migros raflarında görebileceğiniz Sofia Renk Renk Peçeteler ise 2 katlı, 33*33 cm boyutlarda satışa sunuluyor.

Sofia’nın birbirinden farklı desenlerden oluşan bu iki koleksiyonu şık katlama stillerine de imkân sunarken bayram masanızı hoş kılmak ve sevdiklerinizi memnun etmek için sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL