• Geri dön

  • 374 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 96 İşletme görüntülenme


Kärcher’den Profesyonel Temizlikte 
Mobil Dönemi
Alman temizlik devi Kärcher, HDS Römorkla profesyonel temizliği mobil hale getiriyor. Kärcher’in inşaat, belediye, sanayi gibi profesyonel alanlar için ideal Sıcak/Soğuk Basınçlı Yıkayıcısı HDS Römork, profesyonel temizliğin ihtiyaç duyulan her yere taşınmasını sağlıyor. Gelişmiş sistemleriyle sıfırın altında sıcaklıklarda bile rahatlıkla kullanılabilen HDS Römork, su ve yakıt tanklarıyla ana şebekeye ihtiyaç duymadan 30 dakikaya kadar kesintisiz temizlik imkanı veriyor. Kärcher’in römork basınçlı yıkayıcısı HDS, eco!efficiency moduyla da kullanıcısına tasarruf ettiriyor.

Basınçlı yıkamanın mucidi Kärcher, sıcak/soğuk basınçlı yıkamayı HDS römorkla mobil hale getiriyor. Kullanıcısının ihtiyacı olan bölgeye rahatlıkla taşınabilen ve inşaat, belediye, sanayi gibi profesyonel alanlarda kullanım için ideal olan HDS römork, 500 litre su tankı ve 100 litre dizel tankıyla ana şebekeye ihtiyaç duymadan 30 dakika boyunca kesintisiz temizlik sağlıyor. Gelişmiş sistemleriyle kış şartlarında bile kullanıcısını yalnız bırakmayan Kärcher HDS römork, 50-500 bar arasında basınç ve saatte 1700 litreye kadar su akış hızı sunuyor.

Hem mobil hem verimli

Yüksek hareket kabiliyetine sahip HDS römork, makine koruyucu RM 110’u otomatik olarak enjekte ederek ısıtma rezistansını kireçlenmeye karşı koruyor. Ek ısı esanjörü sayesinde suyu ısıtmak için motor atık ısısını kullanan HDS römork, bu sayede sıcak su elde etmek için kullanılan yakıt maliyetinden yüzde 14 tasarruf ettiriyor. HDS römork, Kärcher’in eco!efficiency moduyla da düşük işletme maliyetlerine sahip.

Kärcher hakkında;


KÄRCHER, 1935 yılında Almanya’da Alfred Kärcher tarafından kurulmuştur. Temizlik makine, ekipman ve aksesuarlarının yanı sıra, temizlik kimyasalları ve deterjanlarını da üretmekte olan; dünya üzerinde 190’ı aşkın ülkede 50 bini aşkın satış ve servis noktasından kullanıcılara hizmet sağlayan bir sanayi devidir. 12 binin üzerinde çalışanı ile Kärcher, 80 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunmaktadır.

Daha fazla bilgi için: https://www.kaercher.com/tr/hakkimizda/sirket/kaercher-hakkinda.html

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL