• Geri dön

  • 411 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 94 İşletme görüntülenme


Temizlik Profesyonellerinin En Etkili Yardımcısı: 
Kärcher HDS 8/18 
Sıcak Basınçlı Yıkama Makinesi
Basınçlı yıkamanın mucidi Kärcher, yüksek hijyen standartlarına sahip işletmelerin ihtiyaçlarına HDS 8/18 Sıcak Basınçlı Yıkama Makinesiyle cevap veriyor. 85 °C’ye kadar ısıttığı suyla inatçı kirleri çok daha kolay çıkaran HDS 8/18, ekonomik tüketimi, ergonomik ve dayanıklı yapısıyla profesyonellerin en güvenilir temizlik asistanı oluyor.

Basınçlı yıkama denilince akla gelen ilk markalardan Kärcher, basınçlı yıkama teknolojisini ısının kir sökme gücüyle birleştiriyor. Kärcher HDS 8/18 Sıcak Basınçlı Yıkama Makinesi, 85 °C’ye kadar ısıttığı suyla hem inatçı kirleri daha kolay çıkarıyor hem de temizlik maddesi ihtiyacını en aza indiriyor. 180 bar basınca sahip HDS 8/18, ergonomik ve dayanıklı yapısıyla ağır işlerin üstesinden de kolaylıkla gelebiliyor. Özellikle yüksek hijyen standartlarına sahip kurumsal ve profesyonel alanlar için ideal HDS 8/18, eco!efficiency modu ile dizel yakıt tüketimini en az indirerek, çevre dostu, ekonomik ve etkili bir temizlik sağlıyor.

Neden sıcak yıkama?

Diğer temizlik yöntemlerine kıyasla, basınçlı yıkayıcıların temizlik gücü daha yüksek ve su tüketimi daha düşük oluyor. Bu temizlik gücü sıcak suyla birleşince avantajlar da artıyor. Çünkü temizlik sırasında ısı kullanılması, kir ve yağın daha kolay parçalanmasını sağlıyor. Hatta sıcaklık her 10 °C yükseldiğinde kimyasal süreçler hızlanıyor ve reaksiyon süresi yarı yarıya düşüyor. Soğuk su temizlik maddeleriyle birleştiğinde etkili bir temizlik sağlasa da, sıcak su kullanan basınçlı yıkayıcılar etkili temizliği çok daha kısa bir sürede ve ekonomik bir şekilde sağlıyor.

Kärcher’in 14 bin TL yerine sadece 8.099 TL’ye sunduğu Sıcak Basınçlı Yıkama Makinesi HDS 8/18 hakkında detaylı bilgiye
www.kaercher.com/tr/profesyonel/basincli-yikama-makineleri/sicak-soguk-basincli-yikama-makineleri/kompakt/hds-8-18-4c-basic-eu-i-11749070.html adresinden ulaşılabiliyor.


Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL